Beste werkgever,

Met uw vacature wilt u goed scoren in bereik en op respons. Limburgvac heeft meer dan 57.000 unieke bezoekers 450.000 pageviews per maand, maar binnen Mediahuis Limburg bereiken we met alle merken samen dagelijks 700.000 nieuwsconsumenten.

Hieronder vindt u de meest gangbare mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het online of via social media plaatsen van vacatures en/of achtergrond verhalen, opties waarmee u vacatures nog meer opvallen en speciale combiprijzen voor vacatures die zowel online op Limburgvac als in De Limburger of VIA Limburg worden gepubliceerd.

Bedrijfslogo

De eventuele vermelding van uw bedrijfslogo bij deze en mogelijke volgende vacatures kost éénmalig € 100,- (exclusief 21% btw) extra.

Video

Bezoekers klikken 65% meer op vacatures met een video. U kunt voor € 100,- (exclusief 21% btw) uw YouTube of Vimeo videolink toevoegen aan uw vacature.

Print

Wanneer u een vacature plaatst op Limburgvac, kunt u tegen speciale tarieven ook gebruik maken van onze print mogelijkheden bij De Limburger en VIA Limburg. De op onze website genoemde prijzen zijn speciale prijzen die alleen gelden bij de combinatie. Tarieven zijn afhankelijk van gekozen editie(s) en formaat. Onder het kopje 'Plaats een Vacature' kunt u de mogelijkheden bekijken. Maar u kunt ons ook bellen voor meer toelichting, 043 367 21 67.

WijLimburg

Naast een plaatsing op Limburgvac, kunt u uw vacature ook als 'Vacature van de dag' plaatsen in de WijLimburg-nieuwsbrief. WijLimburg werkt samen met de economieredactie van De Limburger. Artikelen van WijLimburg zijn naast in de nieuwsbrief ook te lezen op Limburger.nl/economie. De vacature wordt, op een dag naar keuze, meegenomen in de dagelijkse nieuwsbrief naar onze abonnees en wordt als partnernieuws geplaatst. Uw vacature krijgt gegarandeerd 400 kliks. 'Vacature van de dag' kost € 645,- (exclusief 21% btw).

Vacature aanjager

Met behulp van de Fluid Ad kunt u uw vacature plaatsen op limburger.nl. Uw vacature wordt met een afbeelding en een korte tekst geplaatst in uw regio tussen de nieuwsartikelen. Een vacature aanjagen kan al vanaf € 150,- (€ 1,- per klik).

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.