Beste werkgever,

Met uw vacature wilt u goed scoren in bereik en op respons. Limburgvac heeft meer dan 57.000 unieke bezoekers 450.000 pageviews per maand, maar binnen Mediahuis Limburg bereiken we met alle merken samen dagelijks 700.000 nieuwsconsumenten.

Hieronder vindt u de meest gangbare mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het online of via social media plaatsen van vacatures en/of achtergrond verhalen, opties waarmee u vacatures nog meer opvallen en speciale combiprijzen voor vacatures die zowel online op Limburgvac als in De Limburger of VIA Weekbladen worden gepubliceerd.

Bedrijfslogo

De eventuele vermelding van uw bedrijfslogo bij deze en mogelijke volgende vacatures kost éénmalig € 100,- (exclusief 21% btw) extra.

Video

Bezoekers klikken 65% meer op vacatures met een video. U kunt voor € 100,- (exclusief 21% btw) uw YouTube of Vimeo videolink toevoegen aan uw vacature.

Social Media

De vacature plaatsen op de LinkedIn en Facebook pagina's van Limburgvac kost € 100,-

Print

Wanneer u een vacature plaatst op Limburgvac, kunt u tegen speciale tarieven ook gebruik maken van onze print mogelijkheden bij De Limburger en VIA Weekbladen. Tarieven zijn afhankelijk van gekozen editie(s) en formaat. Onder het kopje 'Plaats een Vacature' kunt u de mogelijkheden bekijken. Maar u kunt ons ook bellen voor meer toelichting, 088 824 51 00.

Ondernemen in Limburg

Naast een plaatsing op Limburgvac, kunt u uw vacature ook als 'Vacature van de week' plaatsen in de Ondernemen in Limburg-nieuwsbrief. De vacature wordt, op een dinsdag naar keuze geplaatst bij de actuele nieuwsberichten van ondernemen in Limburg. Deze digitale nieuwsbrief wordt naar ruim 15.000 abonnees gestuurd die aangegeven hebben deze te willen ontvangen. Vacature van de week kost € 295,- ( exclusief 21% btw ) en is altijd in combinatie met een plaatsing op Limburgvac.nl.

Vacature aanjager

Met behulp van de Fluid Ad kunt u uw vacature plaatsen op limburger.nl. Uw vacature wordt met een afbeelding en een korte tekst geplaatst in uw regio tussen de nieuwsartikelen. Een vacature aanjagen kan al vanaf € 150,- (€ 1,50 per klik).

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.