Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63977

Vacature: Accountmanager voor Automobielbedrijf Jos Bogman in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-63977 (17-05-2018)


Automobielbedrijf Jos Bogman is al 40 jaar Ford Dealer voor Zuid Limburg. Met vestigingen in Beek, Maastricht en Heerlen voor iedere automobilist in Zuid Limburg bereikbaar binnen 15 minuten. Onderzoeken tonen aan dat Jos Bogman tot de bedrijven behoort met de hoogste klantentevredenheid. De 80 medewerkers doen iedere dag hun best om het “Bogman Gevoel” over te brengen op alle klanten. Automobielbedrijf Jos Bogman werkt volgens een “Full Service” concept. Het heeft naast de automobielbedrijven ook een volwaardig schade- en verhuurbedrijf.

Momenteel is er een vacature voor:

ACCOUNTMANAGER ZAKELIJKE MARKT (M/V)

40 uur p.w.

Werkgebied Zuid-Limburg


Functieomschrijving
In de regio Zuid Limburg zijn wij voor ons team op zoek naar een gedreven, enthousiaste, betrokken, commerciële en resultaat gerichte netwerker die voor ons de zakelijke markt verder gaat veroveren met het merk Ford.

Samen met directie en verkoopteam vertaal je de strategische visie en doelstellingen naar jouw eigen individuele business plan. Al jouw commerciële zintuigen staan wijd open voor de verkoopkansen die zich in de volle breedte voordoen. Via je netwerk en een pro actieve benadering van de markt ben je in staat om op een creatieve en innoverende wijze de behoeften van klanten te vertalen naar ons eigen aanbod van producten en diensten. Door jouw aanpak straal je vertrouwen uit en weet je klanten voor je te winnen en aan je te binden. Afspraak is afspraak, waarbij je denkt en werkt in mogelijkheden en kansen.

Functie-eisen
Van onze kandidaat verwachten we het volgende;
  • Professional met HBO (MBO+) werk- en denkniveau
  • Ervaring in de Automotive is een pre
  • Zelfstandig opererend
  • In staat om ‘deuren open te trappen’: met name bezig buiten de vestigingen met acquisitie en relatiebeheer, met nadruk op acquisitie in eerste instantie
  • Overtuigend en resultaat gericht (vasthoudend)
  • Gestructureerd werken

Arbeidsvoorwaarden
Automobielbedrijf Jos Bogman heeft een warme band met haar medewerkers en daardoor lange dienstverbanden. Een passend salaris is vanzelfsprekend en uitstekende prestaties worden ook uitstekend beloond. Een Ford van de zaak is een van de secundaire voorwaarden. Automobielbedrijf Jos Bogman biedt kansen tot ontplooiing en er zijn interne doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse, stuur dan een reactie naar John Stroeken via personeelszaken@bogman.nl. Eventuele vragen kun je stellen op telefoonnummer 046-4375353.

Kijk op www.josbogman.nl voor verdere informatie over het bedrijf.

E-mail  personeelszaken@bogman.nl
Meer info  www.josbogman.nl