Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63965

Vacature: Unitmanager voor Mondriaan locatie Wijerode in Heerlen

VACATURENR lv-63965 (17-05-2018)

Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg. Jaarlijks bieden we zorg aan 7000 mensen. We hebben speciale behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en voor mensen met verslavingsproblematiek. Daarnaast biedt Mondriaan (trans)forensische psychiatrie. Met 2000 medewerkers is Mondriaan één van de grotere werkgevers in Limburg.

Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen.
Verder beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf.

Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg.
Sinds dit jaar mag Ouderen zich, door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz, hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen. Dit topklinisch centrum is het superspecialisme binnen Mondriaan Ouderen.

Onze professionals worden voortdurend uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen en worden gefaciliteerd in hun persoonlijke en professionele groei.
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag deel uitmaken van ons team, laat het ons dan weten.

Voor onze locatie Wijerode in Heerlen, afdeling C1 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

UNITMANAGER

Voor 32 - 36 uur per week


Afdeling C1 is een opname afdeling voor patiënten met psychiatrische en cognitieve problematiek.

Wat houdt de functie in?
 • Je geeft leiding aan en coacht de medewerkers van de afdeling;
 • je participeert een gedeelte van je tijd als verpleegkundige in de directe zorg.
 • je bent verantwoordelijk voor het klimaat en de kwaliteit van de op de afdeling geboden zorg;
 • je bent mede verantwoordelijk voor het personeelsmanagement, houdt jaargesprekken en voert het verzuimbeleid uit;
 • je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en implementatie van beleid;
 • je bent mede verantwoordelijk voor het middelenbeheer;

Wie zoeken wij?
 • Je beschikt over een verpleegkundig diploma, bij voorkeur niveau 5, en hebt enkele jaren leidinggevende ervaring bij voorkeur aangevuld met een relevante opleiding;
 • je bent een verbindende factor, kunt verschillen overbruggen en beschikt over vaardigheden om medewerkers van verschillende niveaus te coachen, groepsprocessen te hanteren en teamvorming te bevorderen;
 • je kunt problemen benaderen vanuit meerdere invalshoeken, deze methodisch veranderen en bent in staat prioriteiten te stellen bij het nemen van beslissingen;
 • je kunt tegenstrijdige opvattingen en belangen hanteren in het kader van te nemen beslissingen;
 • je hebt een zakelijke en tegelijkertijd mensgerichte stijl van leidinggeven;
 • je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • je hebt een dynamische instelling, bent flexibel en creatief.

Wat hebben wij je te bieden?
Naast inspiratie, ruimte voor vernieuwing en verdieping, bieden wij je een salaris en rechtspositie conform de CAO GGZ en opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Verder bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie valt onder de kernfunctiebeschrijving Manager niveau 3b. Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, vastgesteld volgens functiegroep 55, zijnde minimaal € 2.369,- en maximaal € 3.832,- bij een fulltime dienstverband.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht voor om referenties in te winnen.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met Marianne Brans, Manager kliniek Mondriaan Ouderen, bereikbaar via het secretariaat telefoonnummer 088- 5066363.

Geïnteresseerd?
Reacties uiterlijk t/m 30 mei a.s. via onderstaande sollicitatiebutton:

Solliciteren
Meer info  www.mondriaan.eu