Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63961

Vacature: Employee Accounts Payable voor OCI Nitrogen in Geleen

VACATURENR lv-63961 (17-05-2018)

EMPLOYEE ACCOUNTS PAYABLE (FULLTIME)


Jouw uitdaging
Als Employee Accounts Payable zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat betalingen correct, volledig en tijdig plaatsvinden. Hiervoor heb je dagelijks contact met mensen zowel binnen als buiten onze organisatie. Een verantwoordelijke functie die impact heeft op het imago van onze organisatie bij onze leveranciers en andere betrokken partijen.

Enkele activiteiten die je binnen deze functie uitvoert:
Je verwerkt de inkomende facturen en ziet er op toe dat de facturen in lijn zijn met de bijbehorende, goedgekeurde inkooporders, budgetten, de BTW regels en de financiële procedures. Hiervoor heb je regelmatig contact met de budgethouders op verschillende plekken binnen onze organisatie. Verder stel je betaalvoorstellijsten op en stem je deze af met collega’s van het team Treasury. Je monitort de status van betalingen om zodoende tijdige betalingen aan leveranciers te waarborgen. Daarnaast signaleer en initieer je verbeteringen t.a.v. het betalingsproces, in samenspraak met collega’s van andere afdeling die ook betrokken zijn in het purchase to pay proces.

Jouw profiel
Je bezit minimaal een MBO diploma (financieel-administratief) aangevuld met minimaal 3 jaar aansluitende, relevante werkervaring (finance, crediteuren, debiteuren). Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in internationaal georiënteerde organisaties in de profit sector. Kennis en ervaring met ERP systemen is zeer gewenst, bij voorkeur SAP. Verder is het zeer welkom dat je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal beheerst.

Je hebt een gezonde werkmentaliteit, werkt accuraat en hebt oog voor detail. Tevens ben je iemand die zich verantwoordelijk voelt voor een zo vloeiend mogelijk betaalproces en dat straal je ook uit naar de mensen waarmee je samenwerkt. Je bent dan ook een teamplayer, die altijd kijkt welk werk uitgevoerd kan worden in het belang van de teamdoelen.

Ons aanbod
Wij bieden een baan in een organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng, goede werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een bedrijf waarin hard werken en collegialiteit even belangrijk zijn. Op basis van je resultaten en houding, creëer jezelf evt. doorgroeimogelijkheden.

De procedure
Indien je graag wil solliciteren op deze functie, dan kun je jouw CV versturen via onderstaande ‘Solliciteer’ button. Graag vernemen wij tevens waaróm je graag op deze functie wilt solliciteren.
Referentiechecks vormen een onderdeel van het wervingsproces. Je kunt solliciteren tot 4 juni. Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Rob Meijers, HR Business Partner (046-7020240).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren