Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63953

Vacature: Fysiotherapeut voor Het Rughuis in Roermond

VACATURENR lv-63953 (17-05-2018)


FYSIOTHERAPEUT - ROERMOND


Het Rughuis
Het Rughuis is een specialistische 2e lijns GGZ organisatie. Het gaat met hart en ziel de pijn te lijf van mensen die lijden aan chronische rug-, bekken- en/of nekpijn. Chronische pijn heeft immers niet alleen lichamelijk maar ook mentaal impact op iemands functioneren. Daarom kijkt het team van Het Rughuis Roermond naar alle componenten die te maken kunnen hebben met de chronische wervelkolom gerelateerde klachten: de psychologie, beweging en lichaamshouding.

Deze Rughuis Methode onderscheidt zich door een intensieve, individuele en interdisciplinaire aanpak, waar mentale en lichamelijke zorg hand in hand gaan. Door het individuele behandelprogramma van gedragswetenschappelijke aard met ondersteuning van gespecialiseerde apparatuur wordt gewerkt aan de omgang met de klachten en het aanpassen van de leefstijl van de cliënten.
Dit vormt de basis voor de beste behandeling om samen met de cliënt intensief aan de slag te gaan en om een duurzaam resultaat te halen. De behandelingen van het Rughuis zijn programmatisch, waardoor voor iedere cliënt een op maat gemaakt behandelplan wordt gemaakt.

Functiebeschrijving
Als Fysiotherapeut voer je intakes uit bij onze cliënten en voer je behandelingen uit. Je geeft begeleiding en adviseert cliënten aan de hand van het behandelplan in een interdisciplinaire setting. In de behandelingen vormen de Psycholoog CGT (Cognitief gedragsmatige therapie), Psycholoog Psychosomatiek, de Psycholoog DDE (Diagnostiek, duurzaamheid en EHealth) en Fysiotherapeut het behandelteam. Je neemt deel aan het interdisciplinaire overleg, onder regie van de Regiebehandelaar, waar de cliënten worden besproken. Je biedt werkbegeleiding aan collega’s. Je participeert actief in het te voeren inhoudelijke beleid waarbij je o.a. een fysiek activeringsplan voor de cliënt schrijft.

Functie eisen
Je bent een ervaren Fysiotherapeut (BIG geregistreerd). Je hebt bovengemiddelde kennis van deze doelgroep, in onderzoek en behandeling. Je hebt ervaring met het werken in een interdisciplinair team, bij voorkeur met chronische pijn. Je hebt ervaring met innovatie, kleinschaligheid en klantgerichtheid. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk als het gaat om de omgang met cliënten, collegae en externe (para-)medische partners. Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden. Daarnaast ben je bereid om 36 uur per week te werken.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende functie in een zich verder ontwikkelend bedrijf. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving. Salariëring is marktconform – afhankelijk van opleiding en ervaring, en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Meer info  www.hetrughuis.nl