Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63952

Vacature: (Parttime) Basis Psycholoog voor PHI in Geleen of Roermond

VACATURENR lv-63952 (17-05-2018)


BASIS PSYCHOLOOG - GELEEN OF ROERMOND

Positie 1: Geleen; Positie 2: Roermond; (27 of 36 uur per week)


De PHI organisatie
PHI is een gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (GGZ) instelling met vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. Wij richten ons op de behandeling van cliënten met ernstige stemmingsstoornissen, depressies, angststoornissen en somatoforme stoornissen. Het biopsychosociale model is uitermate geschikt voor een overzichtelijke indeling van de vele risicofactoren. Zowel biologische en psychologische als sociale factoren spelen immers een rol bij het ontstaan, beloop en herstel. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, op een wijze die onderscheidend en effectiever is dan het aanbod zoals dat door de traditionele aanbieders wordt verzorgd. Onze behandelresultaten zijn uitstekend!

PHI verleent met passie en grote betrokkenheid - op het gebied van psychische hulp - optimale en specialistische zorg aan haar cliënten. Herstel is bij de zorgverlening het leidend principe. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat een mens in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest en lichaam, vormgegeven in een gecombineerd, multidisciplinair geprotocolleerd behandeltraject. Onze behandelaren vragen om reflectie - hoe iemand omgaat met stress, hoe iemand ontspant - en zij bespreken samen de levensstijl van de cliënt. Dit alles vormt de basis voor de beste behandeling om samen met de cliënt intensief en duurzaam aan de slag te gaan. Wij gaan in de basis standaard uit van het ‘stepped care’ model en de ‘evidence based’ behandelmethodieken die volgens de richtlijnen (Multidisciplinaire richtlijn depressie en multidisciplinaire richtlijn angststoornissen; Trimbos Instituut, 2013, 3e revisie) worden voorgeschreven. De belangrijkste componenten in dit behandelprogramma zijn gestoeld op de (2e generatie) Cognitieve GedragsTherapie en de (3e generatie) Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Functiebeschrijving
Je voert als psycholoog intake gesprekken met onze cliënten en voert behandelingen uit in een interdisciplinaire setting onder leiding van de hoofdbehandelaar. In deze behandelingen ben je de schakel tussen de psycholoog CGT (Cognitief gedragsmatige therapie) en de fysiotherapeut/manueel therapeut. In deze functie pas je gedragsmatige interventies toe in het actief bewegen met de cliënt en neem je deel aan het interdisciplinaire overleg waar de cliënten worden besproken. Daarnaast bied je werkbegeleiding aan collega’s en participeer je actief in het te voeren inhoudelijk beleid.

Functie eisen
Je hebt een afgeronde masteropleiding in de algemene psychologie (Msc). Een aantoonbare verdieping in de bewegingsleer of de master sport en prestatiepsychologie is een pre. Je hebt enkele jaren behandelervaring als psycholoog. Je hebt affiniteit en/of ervaring met psychosomatiek en vind het leuk om ook actief met de cliënt aan de slag te gaan. Je hebt ervaring met het werken in een interdisciplinair team. Je bent klantgericht, innovatief en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Verder ben je stressbestendig en kun je goed omgaan met veranderende omstandigheden.

Wat bieden we je
Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om onze interdisciplinaire top poliklinische zorg uit te breiden. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Meer info  www.phi-med.nl