Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63949

Vacature: Psycholoog CGT voor Het Rughuis in Kerkrade

VACATURENR lv-63949 (16-05-2018)

Vacature: Psycholoog CGT voor Het Rughuis in Kerkrade

Functienaam: Psycholoog CGT
Afdeling: Het Rughuis
Categorie: Health & Medicine
Opleidingsniveau: WO / MSc
Carriereniveau: Mid Career, Senior
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Dienstverband: Contractbasis, Full-time


Vacante positie bij: locatie Kerkrade (36 uur per week).

Functiebeschrijving
Je voert als psycholoog CGT intake gesprekken met onze cliënten en voert behandelingen uit. Je vormt samen met de psycholoog PS (psychosomatiek) en de fysiotherapeut/manueel therapeut het behandelteam onder leiding van de regiebehandelaar. Je neemt deel aan het interdisciplinaire overleg waar de cliënten worden besproken. Daarnaast biedt je werkbegeleiding aan collega’s en participeer je actief in het te voeren inhoudelijk beleid.

Functie eisen
Je hebt een afgeronde masteropleiding in de klinische of medische psychologie (MSc.). Je hebt enkele jaren behandelervaring als psycholoog met cognitieve gedragstherapie en met het werken in een interdisciplinair team. Daarnaast heb je de basiscursus CGT afgerond. Je bent cliëntgericht, innovatief en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Verder ben je stressbestendig en kun je goed omgaan met veranderende omstandigheden.

Wat bieden we je
Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om onze interdisciplinaire top poliklinische zorg uit te breiden. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Solliciteren