Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63922

Vacature: Customer Service Medewerker voor Vandersanden in Beek (L)

VACATURENR lv-63922 (15-05-2018)

Welkom bij Vandersanden

Vandersanden is een van de meest vooruitstrevende baksteenfabrikanten in de wereld. We maken gevelstenen, baksteen strips, straatstenen en isolerende gevelsystemen. Met in totaal 9 productielocaties zijn we het grootste baksteen producerende familiebedrijf in Europa. In totaal produceren wij ruim 500 miljoen bakstenen per jaar (ca. 160 miljoen omzet) voor de Europese markt en zelfs ver daarbuiten. We doen dit met 600 gepassioneerde medewerkers in verschillende productielocaties en kantoren. We zijn gevestigd in België (hoofdkantoor), Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Ons motto ‘het mooiste maak je samen’ verwijst niet alleen naar de respectvolle samenwerking met onze mensen, klanten of relaties, maar zeker ook naar ons streven om elke dag de impact op het milieu verder te verkleinen. Zo durven we keuzes te maken en te investeren.

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij voor onze productielocatie in Beek op zoek naar een:

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V) 80%-100%


De functie:
Als Customer Service Medewerker geef je commercieel-administratieve ondersteuning aan de klanten en de Commercieel Adviseurs. Jouw takenpakket is administratief gericht: opvolgen van orders en overige commerciële opvolgingen. Je bent werkzaam voor de internationale markt. Als dagelijks aanspreekpunt bouw je een vertrouwensband op met jouw klanten door garant te staan voor een perfecte serviceverlening.
Binnen Vandersanden werk je op internationaal vlak samen met jouw vakcollega’s. Je rapporteert aan de Customer Service Manager.

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Offertebehandeling en orderverwerking
  • Order- en afroepafhandeling
  • Voorbereiding en plannen van afleveringen en transport

Het profiel van de kandidaat:
Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in commerciële/administratieve richting en hebt minstens 2 jaar ervaring.
Je hebt zeer goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Kennis van de Franse taal is een pré.
Vanzelfsprekend beschik je over basiskennis Office software en heb je ervaring met computerpakket orderbeheer, rapportagemodule en CRM.

Het aanbod:
Je komt te werken in een informeel, toonaangevend familiebedrijf met een lange termijn focus.
Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Vandersanden biedt je een inspirerende werkomgeving en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de Group Manager Customer Service Robrecht Bangels (Bilzen +32(0)89-510142) of Customer Service Manager Monia Maas (Bilzen, +32(0)89-560263).

Je sollicitatie:
Reacties graag vóór 31 mei as met curriculum vitae en korte motivatie sturen naar:

Vandersanden Group t.a.v. M. (Martina) Bisselink
m.bisselink@vandersanden.como.v.v. sollicitatie
Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet toegestaan.

E-mail  m.bisselink@vandersanden.com
Meer info  www.vandersanden.com