Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63916

Vacature: Parttime Recruitment Consultant voor Delfin Executives in Maastricht

VACATURENR lv-63916 (15-05-2018)

Vacature: Parttime Recruitment Consultant voor Delfin Executives in Maastricht

RECRUITMENT CONSULTANT - PARTTIME (24-32)

Organisatie
Delfin Executives ondersteunt organisaties in hun streven succesvoller te worden. Aangezien wij geloven dat mensen bepalen of een organisatie succesvol is, zoeken wij vaste en tijdelijke kandidaten die vanuit hun rol op directie- en managementniveau maar ook als toezichthouder onze opdrachtgevers succesvoller maken.

Onze werkzaamheden voeren wij uit via de dienstverleningsconcepten:
  • Executive Search – Headhunten – Werving & Selectie
  • Interim Management – Interim Professionals
  • Development – Coaching - Training

Een van onze Unique Selling Points is dat wij Recruitment zien als Marketing. Met deze benadering zijn wij onderscheidend in de markt. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een Recruitment Consultant met voldoende affiniteit voor marketing.

Functie
In de functie van Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor werving en selectie van kandidaten, waarbij de focus ligt op het actief zoeken naar de juiste match. Dit doe je op een professionele wijze, waarbij je als geen ander weet hoe je een specifieke doelgroep kunt bereiken.

Je gaat kandidaten werven middels in- en externe netwerken, jobboards en social media. Jij zorgt ervoor dat kwalitatief de beste kandidaten deelnemen aan de procedure. En dat zijn niet per definitie de actief zoekende kandidaten. Uit ervaring weten wij dat de latent en passief zoekende kandidaat voor onze opdrachtgevers de kandidaten zijn die het verschil maken. Maar hoe bereik je deze kandidaten en nog belangrijker: hoe overtuig je ze.

Daar kom jij als Recruitment Consultant om de hoek kijken. Met de technieken die wij in huis hebben en de kennis en kunde die jij meebrengt gaan we er samen een succes van maken.

Je bent (mede)verantwoordelijk voor het interviewen, beoordelen en voordragen van de kandidaten aan de opdrachtgever. Je draagt zorg voor een goede tijdsplanning van het proces en zorgt dat termijnen niet overschreden worden. Je hebt klantcontact en voert zelfstandig werving & selectie procedures uit. Bij Executive Search opdrachten werk je nauw samen met de partners.

Je weet je weg te vinden op de arbeidsmarkt en volgt de actualiteit op het snijvlak van recruitment-marketing-technologie. Ook zorg je ervoor dat je collega’s op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen.

Samen met de Partners binnen Delfin zorg je er voor dat opdrachten succesvol worden afgerond, maar ook dat de klant-ervaring en de kandidaat-beleving als uitstekend wordt ervaren.

Functie eisen
Als Recruitment Consultant weet je wat het is om je te verplaatsen in je doelgroep. Naast kennis van technieken van recruitment en marketing breng je het volgende mee:
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring opgedaan tijdens of na je studie
  • Sterke en inhoudelijke gesprekspartner op verschillende niveaus
  • Communicatief sterk; zowel mondeling als schriftelijk
  • Klantgericht en je neemt initiatief
  • Enthousiast, geïnteresseerd in anderen en je weet mensen aan je te binden

Aanbod
Delfin biedt een afwisselende functie in een boeiende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. We starten het dienstverband met een contract voor bepaalde tijd.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze vacatures je contact opnemen met Mark Simons (06-52376775) of Elise Lansu (06-23909009), beide Partners bij Delfin Executives.

Jouw sollicitatie zien wij graag tegemoet middels het insturen van een motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Solliciteren