Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63905

Vacature: Parttime Medewerker Marketing & Communicatie voor Mik Kinderopvang in Maastricht

VACATURENR lv-63905 (15-05-2018)

Het hart van MIK KINDEROPVANG…
… klopt al meer dan 100 jaar voor kinderen en ouders. Generaties lang bieden we betrouwbare en betaalbare kinderopvang en gastouderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar en hun ouders. We zetten onze rijke ervaring in om kinderen een krachtige start te bieden. We koersen op kwaliteit en ontwikkeling. Daarmee dagen we onszelf, de kinderen en iedereen waarmee we samenwerken uit om steeds met een nieuwsgierige blik te kijken.

Bij MIK…
… bouwen kinderen niet alleen mooie zandkastelen of hoge torens van blokken. Ze bouwen aan vriendschappen en vormen zichzelf in eigen tempo. Ze beleven avonturen en maken plezier. Gaan op ontdekkingstocht en leren elkaar waarderen om wie ze zijn of willen zijn. MIK bouwt samen met ouders en haar samenwerkingspartners aan de beste kinderopvang en gastouderopvang die we de kinderen kunnen geven. Een krachtige start, waarvan kinderen groeien!

Wij zijn op zoek naar een

MEDEWERKER MARKETING & COMMUNICATIE

voor 28 uur per week

De functie:
Wij zijn op zoek naar een marketing talent met gevoel voor (online) communicatie.
Je hebt creatieve en vernieuwende ideeën en draait je hand niet om voor een ludieke marketingactie waarin je nieuwe klanten werft voor de kinderopvang. Marketing en communicatie is immers jouw tweede natuur!
Jij weet wat ouders verwachten van een kinderopvangorganisatie, weet waar de behoeften liggen en bent in staat om daar structureel en op verrassende wijze op in te spelen.

Met 70 kinderopvanglocaties die jij samen met een collega adviseert op het gebied van marketing en communicatie, hoef je je niet te vervelen. Hoofdzaken van bijzaken weet jij goed te scheiden en je staat stevig in je schoenen.
Naast het beheer van communicatiemiddelen zoals onze website, facebook, video’s en persberichten voer je promotiecampagnes uit en bewaak je de visuele identiteit van MIK.
En natuurlijk broed jij op allerlei leuke, grappige en plezierige plannen om onze huidige klanten te behouden. Maar ook om onze medewerkers de aandacht te geven die ze verdienen en nodig hebben. Daar heb jij vast een goed idee voor!

Wij vragen:
Naast bovenstaande verwachten we nog meer van je: Marketing op strategisch, tactisch en operationeel niveau, daar ben jij een kei in. Je kunt goed plannen en organiseren en zorgt samen met je collega(‘s) voor de vormgeving van campagnes.
Een vlotte pen en bijpassende ondernemende open mind zorgen er voor dat jij als geen ander in staat bent om online en offline communicatie met elkaar te verbinden en te versterken.

Wij zoeken dan ook iemand die:
  • Aantoonbare relevante werkervaring met marketing en communicatie heeft;
  • Beschikt over een bijpassende relevantie opleiding, bijvoorbeeld HBO Communicatie.
  • Kennis en ervaring heeft met/van CMS, SEO, google analytics, social media.
  • Kennis van Illustrator, Indesign en Photoshop is een pré.

Wij bieden:
Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang en het salaris op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week bedraagt tussen de € 2.215,- en € 2.933, - bruto per maand.

Solliciteren of meer informatie?
Heb je interesse in de functie? Stuur dan een sollicitatie onder vermelding van vacaturenummer MMC.2018.01 uiterlijk 27 mei 2018 naar personeelszaken@mik-kinderopvang.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 7 juni a.s..
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva Ramakers, medewerker Marketing en Communicatie, tel.nr. 043-3517171

Deze vacature wordt zowel in- als extern vrijgegeven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeelszaken@mik-kinderopvang.nl
Meer info  www.mik-kinderopvang.nl