Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63868

Vacature: Maintenance Supervisor voor FP International in Heerlen

VACATURENR lv-63868 (14-05-2018)

Vacature: Maintenance Supervisor voor FP International in Heerlen


FP International B.V.
FP International produceert innovatieve beschermende verpakkingsmaterialen en -systemen. We zijn marktleider met ons portfolio aan luchtkussens en zorgen voor klant specifieke verpakkingsoplossingen. FP International is van Amerikaanse oorsprong en heeft Europese vestigingen (productiefaciliteiten) in Frankrijk en Nederland. In verband met de verdere professionalisering van de Maintenance afdeling zijn wij voor onze vestiging in Heerlen op zoek naar een:

MAINTENANCE SUPERVISOR M/V

“een pro-actieve HTS-er met enkele jaren leidinggevende ervaring die samen met FP wilt groeien!”De Maintenance Supervisor geeft direct leiding aan het team (4 FTE) en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van technisch beleid en doelstellingen binnen de gestelde randvoorwaarden van de afdeling. Hij is verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze installaties, gebouwen, utiliteiten en de infrastructuur en is hierin zelf operationeel verantwoordelijk. Dit teneinde de productie van de juiste hoeveelheid en kwaliteit film te waarborgen. Hij is in staat binnen enkele jaren te groeien tot maintenance manager en de afdeling verder te ontwikkelen naar een proactieve multifunctionele onderhoudsdienst.
In deze functie rapporteer je aan de Manager Manufacturing & Maintenance.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
  • Je bent verantwoordelijk voor het leidinggeven, coachen en ontwikkelen van het maintenance team van 4FTE en bent tevens zelf verantwoordelijk voor het oplossen van storingen.
  • Je draagt bij in het tot stand komen van het maintenance beleid en levert een bijdrage aan de zorg voor de vertaling naar afgeleide doelstellingen op het gebied van klanttevredenheid, budget, kosten, kwantiteit, kwaliteit, arbeidsproductiviteit en veiligheid & milieu;
  • Je levert een essentiele bijdrage aan preventieve onderhoudsprogramma’s aan machines en bedrijfsmiddelen en rootcause analysis;
  • Je bent levert een bijdrage aan TPM in lijn met het safety beleid. Je adviseert ter optimalisatie van het productieproces en installaties. Daarnaast draag je bij aan de continue verbeterprogramma’s van de plant (six sigma);
  • Je formuleert onderhoudsuitgangspunten en stelt hierin prioriteiten;
  • Je initiërt, leidt en neemt deel in projecten op het eigen vakgebied, gericht op realisatie van de projectdoelstellingen binnen de plant.
  • Je bent verantwoordelijk voor het borgen van electrical safety management volgens NEN3140;
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud (planning, uitvoering en optimalisatie) van installaties, gebouwen, grond (buitenterrein, parkeervoorziening en groenvoorziening) en ICT (netwerkinfra), in lijn met het technisch beleid;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het maintenance budget en draagt bij aan het ontwikkelen, uitwerken en indienen van investeringsvoorstellen binnen het eigen aandachtsgebied;
  • Je adviseert over de prijs en de inhoud van technische inkoop van producten en diensten met betrekking tot (beheer van) installaties, gebouwen, utiliteiten, infrastructuur en onderhoudscontracten.

Waar zijn we naar op zoek?
Onze nieuwe collega Maintenance Supervisor heeft een afgeronde HTS opleiding bij voorkeur werktuigbouwkundig en 4-6 jaar ervaring in een productieomgeving. Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring en kennis van lean manufacturing en continu verbeteren is een standaard. Je hebt ervaring met ERP-systemen bij voorkeur Oracle. Daarnaast is goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk vereist.

Ons aanbod:
Werken bij een ​​gezond groeiend Internationaal bedrijf. Onze dynamiek biedt volop uitdagingen en kansen om succesvol te zijn. Samenwerking met diverse collega´s zowel nationaal en internationaal is voor ons van groot belang. FP heeft een platte organisatiestructuur met korte lijnen en een no-nonsens mentaliteit.
FP biedt een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden als 24 vrije dagen en 12 ADV dagen en een goede pensioenregeling.

Is dit wat je zoekt?
Beschik jij over het totale pakket? Aarzel dan niet om te solliciteren. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór 11 juni 2018 via ons
Online Sollicitatieformulier.
Heb je vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met John Wante (Manufacturing & Maintenance) op nummer +31(0)45-5667423.
Website: Ga naar website

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren