Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63862

Vacature: Parttime Helpende voor MeanderGroep in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-63862 (11-05-2018)

Werken bij Meander
Bij ons werken mensen met aandacht. Mensen met oprechte aandacht voor elkaar en voor onze cliënten. Met aandacht voor kwalitatief goede zorg en een natuurlijke klantgerichtheid. MeanderGroep is een bijzondere werkgever. Onze brede ervaring, onze verwevenheid met de regio Zuid-Limburg en het complete aanbod op het terrein van gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening maken ons aantrekkelijk voor diverse professionals.

Kom jij ons team versterken? De wijkverpleging is op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. We zijn op zoek naar

HELPENDEN DIE WILLEN DOORGROEIEN NAAR VERZORGENDE IG

Uren in overleg met een minimum van 20 maximum van 28 uur


Wij zoeken collega’s die actief willen én durven meedenken om onze processen steeds weer te verbeteren. Je bent werkzaam in een zelfsturend buurtteam en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een kwalitatief goede zorgverlening in je buurt. Je toont initiatief en bent bereid om extra taken ten behoeve van het team te verrichten.

Verder draag je zorg voor de begeleiding en verzorging van o.a. chronisch zieken en ouderen in de thuissituatie. Ook stimuleer je de zelfredzaamheid en eigen kracht van klanten en richt je, je op revalidatie en reactivering. Tijdens het uitvoeren van je klantgerichte werkzaamheden ben je geheel zelfstandig werkzaam in teams.

Wat bieden wij in de V&V Thuiszorg:
In juni volg je de medicatie cursus. Vervolgens word je tijdens de zomerperiode ingezet in de thuiszorg en start je in september met de verkorte opleiding verzorgende IG. De opleiding duur 2,5 jaar. Tijdens de opleiding werk je minimaal 20 uur en maximaal 28 uur per week in de wijkverpleging en ga je één dag in de week naar school.

Wij vragen?
Je bent in het bezit van het diploma Helpende of andere bij CAO gelijkgestelde opleidingen. Je beschikt over werkervaring met ouderen. Verder ben je zelfstandig en flexibel inzetbaar in extramuraal werkgebied. Je bent communicatief vaardig, inlevingsgericht en beschikt over observatievaardigheden.

Salaris?
Salaris conform CAO VVT salarisschaal FWG 25 (max. €2305,18 bruto p.maand).

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van vacaturenummer MW2018.266 naar meanderwerk@mgzl.nl.

Sluiting: 23 mei 2018

De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 24 mei t/m 31 mei.

E-mail  meanderwerk@mgzl.nl
Meer info  www.meandergroep.com