Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63496

Vacature: Medewerker Granulatie voor Kargro Recycling in Nederweert

VACATURENR lv-63496 (23-04-2018)

PRODUCTIEMEDEWERKER GRANULATIE M/V

Vanwege de uitbreiding van onze productieteams zoeken wij op korte termijn naar 3 kandidaten voor deze functie.

Kargro recycling Nederweert. Jaarlijks worden er ruim 35.000 ton vrachtwagenbanden verwerkt tot granulaten en poeders die als grondstof dienen voor tal van industriële toepassingen. Kargro recycling investeert in uitbreiding van haar productie door toenemende vraag. We zijn gespecialiseerd in de recycling van vrachtwagenbanden tot herbruikbare materialen, daarvoor beschikken we over moderne recyclinglijnen voor de productie van hoogwaardig (Rumal) granulaat wat met succes wordt verkocht over de hele wereld.

De functie:
Je werkt in een 3 ploegendienstsysteem aan het verwerken van banden tot granulaten en poeders. Dit gebeurt in een moderne verwerking en maalinstallatie te Nederweert. De functie wordt nu nog uitgevoerd in een team van 5 mensen maar we gaan per ploeg een collega toevoegen.

Wij zoeken kandidaten met concrete werkervaring in de industrie en techniek op LBO/MBO niveau door opleiding of ervaring.

De werkzaamheden vinden plaats in de shredderhal, de vermaling en de afwerking/verlading-zône en bestaan uit het verwerken van vrachtwagenbanden, het bedienen van machines, het rijden van heftruck en het verladen van product in Big Bags van 500 of 1000 kg. Voor dit laatste is vaardigheid vereist in het bedienen van geavanceerde weegapparatuur met barcodes welke kennis uiteraard ook in het werk kan worden verkregen.
Ervaring met productiewerkzaamheden in een industriële omgeving is wenselijk maar wij laten ons ook graag overtuigen van andere opgebouwde ervaringsgebieden.

Kargro recycling beschikt over een kundige technische dienst die zowel preventief als actueel ondersteunt bij storingen in het proces. De productiemedewerker doet op instructie van de ploegleider en technische dienst wel eenvoudig onderhoud aan de machines en is behulpzaam bij het wisselen van o.a. machinedelen.

Je kunt rekenen op een uitdagende werkomgeving in een zich steeds verder ontwikkelende organisatie waarbij innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan, er wordt dan ook verwacht dat je bereid bent om in het kader van de functie verdere opleidingen te volgen en je te ontwikkelen binnen je vakgebied. Deelname aan arbo en calamiteitentrainingen is een verplicht onderdeel van de functie alsmede het behalen van een heftruckcertificaat, een pre voor mensen die dit reeds bezitten.

Er wordt verwacht om na indiensttreding deel te nemen aan de opleiding bedrijfshulpverlening BHV

Aangezien het gaat om een groeiende organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je carrière verder te ontwikkelen en door te groeien. Je kunt rekenen op een passend salaris, ploegentoeslag, vergoedingsregelingen en studiefaciliteiten binnen de CAO voor de banden en wielen branche.

Ben jij de productiemedewerker(st)er die wij zoeken reageer dan op deze vacature door het sturen van je cv en een motivatiebrief ter attentie van dhr. Ruud Sensen, HR adviseur. rsensen@kargrorecycling.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  rsensen@kargrorecycling.com
Meer info  www.kargrorecycling.com