Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63382

Vacature: MBO-Verpleegkundige voor Sevagram in regio Parkstad en Heuvelland

VACATURENR lv-63382 (17-04-2018)

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland. 1800 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, drie hospices en één zorgboerderij.

Voor onze locatie De Hollehof zoekt Sevagram een:

MBO-VERPLEEGKUNDIGE (36 UUR PER WEEK)


Als mbo-verpleegkundige bij Sevagram heb je een uitdagende, gevarieerde baan in een dynamische omgeving. Het werk brengt veel vrijheid met zich mee, maar vraagt ook om een grote mate aan zelfstandigheid. Je bent in staat knelpunten in de dagelijkse zorg zelfstandig op te lossen. Bij onvoorziene situaties hou je het hoofd koel. Eventuele problemen los je op professionele wijze op.

Taken en werkzaamheden
Je verricht dagelijks alle voorkomende verpleegkundige handelingen en zorghandelingen. Met jouw inzet lever jij een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram: zorg met bezieling. Samen met je collega’s stel je alles in het werk om de kwaliteit van het leven van onze cliënten te vergroten. Daarbij gaat alle aandacht uit naar de cliënt en zijn omgeving. Het ‘systeem’ komt bij Sevagram op de tweede plaats.

Als mbo-verpleegkundige zorg je niet alleen voor de cliënt, maar heb je tevens de taak diens sociale netwerk en omgeving bij de zorgverlening te betrekken. In voorkomende gevallen neem je taken over van anderen. Je stimuleert, motiveert en activeert cliënten hun zelfredzaamheid te vergroten en rapporteert over de vorderingen die worden gemaakt. Als mbo-verpleegkundige neem jij ook een coachende rol op je, je denkt mee over verbeterinitiatieven en beschikt over een helikopterview. Het begeleiden van leerlingen behoort ook tot je werkzaamheden.

Wat kun jij ons bieden?
Als mbo-verpleegkundige is het van wezenlijk belang dat je in staat bent om vanuit een waarderend kritische houding een gesprek te voeren. Je beschikt over een goede dosis inlevingsvermogen, je vindt het belangrijk om de verbinding en samenwerking op te zoeken en hebt een assertieve en proactieve houding, ook in situaties die niet standaard zijn. Je bent in staat om deze situaties te analyseren en doeltreffend te handelen.
In deze functie ben je nooit uitgeleerd. Je houdt je vakkennis op peil door het volgen van de benodigde bijscholing en houdt tevens vakliteratuur. Mogelijkheden om je in een bepaald vakgebied van de verpleegkundige zorgverlening te specialiseren zijn aanwezig.

Verder vragen wij:
  • Om deze functie goed te kunnen uitoefenen is mbo-opleiding Verpleegkunde op niveau 4 onontbeerlijk, liefst aangevuld met enige praktijkervaring;
  • Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Bekwaamheid in het verrichten van verpleegtechnische handelingen;
  • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
  • Ben je starter of recent afgestudeerd? Ook dan kun je reageren op deze uitdagende functie.

Locatie
Zorgcentrum De Hollehof is een gezellig zorgcentrum in de Heerlense wijk Molenberg, met zowel verzorgingshuis- als verpleeghuisplaatsen. Tevens is er een hospice voor gasten in hun laatste levensfase. De Hollehof ligt ongeveer op een kwartier lopen van het centrum. Het nabijgelegen Aambos biedt alle mogelijkheden om te wandelen in het groen, ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. De busverbindingen naar andere delen van de stad, maar ook naar Kerkrade, zijn uitstekend. Vanwege het nieuwe station de Kissel is er nu ook een treinverbinding.

Wat bieden wij jou?
Deze functie betreft een fulltime dienstverband voor gemiddeld 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris bij deze functie bedraagt, conform FWG 45 cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), maximaal € 3.032 op basis van 36 uur. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Solliciteren
Heb jij interesse in deze functie, reageer dan nu via de link op de website met je cv en motivatiebrief.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren
Meer info  www.sevagram.nl