Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62186

Vacature: Compliance Specialist voor Obvion in Heerlen

VACATURENR lv-62186 (09-02-2018)

Jouw werkomgeving
We bieden je een werkomgeving, waarin eigen ondernemerschap voorop staat en samenwerken met onze klanten en partners. Dat doen we in een werkomgeving die jou inspireert om anders te denken en te doen. Die je vrijheid geeft. Een werkomgeving, waarin jij, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen, kunt bijdragen aan de kwaliteit van Obvion.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:

COMPLIANCE SPECIALIST

Pragmatische ervaren specialist met een persoonlijke touch


Jouw dag bij Obvion?
Het doel van Compliance is om de naleving van de integriteit en het vertrouwen van Obvion, haar klanten en medewerkers te beschermen en bij te dragen aan de integriteit van de financiële markten als geheel. Als Compliance Specialist ben je samen met de collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de compliance cyclus en je draagt hierdoor actief bij aan de compliance risicobeheersing binnen Obvion. Obvion heeft op dit vlak al mooie stappen gezet, maar we hebben ons einddoel nog niet behaald.

Jouw adviserende en ondersteunende taak omvat het brede spectrum van compliance vraagstukken dat zich in de financiële sector voordoet. Hierbij plaatsen we steeds het belang van de klant centraal. In deze rol ben jij sparringpartner en ondersteun je het management bij het duiden van de snelle en impactvolle veranderingen in wet- en regelgeving. Je ondersteunt bij de implementatie en uitvoering van beleid en adviseert over de correcte toepassing hiervan. Gevraagd en ongevraagd adviseer je de business en monitor je op periodieke basis de compliance thema’s. Je creëert awareness onder medewerkers door middel van opleiding en training en maakt compliance issues bespreekbaar.

Wat vragen wij van jou?
Je realiseert je dat je binnen deze functie een voorname bijdrage levert aan het compliant zijn van Obvion. Los van de inhoudelijke kennis en werkervaring in een vergelijkbare functie, zijn wij heel erg op zoek naar de juiste persoon. Wij zijn van mening dat je in deze functie kritisch moet durven zijn en dat je in staat bent op een motiverende en opbouwende wijze het gesprek te voeren met de medewerkers, managers maar zeker ook de directie van Obvion. Je staat voor je mening en weet dit goed schriftelijk en mondeling te onderbouwen. Je bent resultaatgericht en bezit voldoende veranderkracht en flexibiliteit om deze mooie uitdaging aan te gaan. Als je daarbij ook nog een HBO/Universitaire opleiding hebt en bij voorkeur ervaring hebt in de financiële dienstverlening zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden.

Onze klanten de beste woonplek? Jij de beste werkplek?
Wat ons betreft wel. Dat is waar we in ieder geval naar streven. Het betreft een structurele functie voor 36 uur per week. Deze functie is ingeschaald in salarisschaal 9. In de Rabobank CAO 2017 kun je onze overige arbeidsvoorwaarden terug vinden. Deze functie wordt in- en extern tegelijk uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Passen we bij elkaar?
Heb jij ambities om als Compliance Expert het verschil te maken? Dan is dit de uitdaging die je zoekt! Graag ontvangen we je motivatie en CV.
Wil je meer weten over de functie of over de procedure, neem dan contact op met Marion Schroeder, Recruiter via 06 – 23 55 15 48.

Meer info  www.werkenbijobvion.nl