Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62157

Vacature: Quality Manager in Limburg via Limbourg & Partners

VACATURENR lv-62157 (08-02-2018)

Limbourg & Partners® is een gespecialiseerd intermediair in executive search en interim-management voor topkader op de Euregionale arbeidsmarkt. Limbourg & Partners werft, selecteert en plaatst zowel “high potentials” als (top)managers op tijdelijke alsook permanente basis bij, en voor ondernemingen en instellingen; garandeert volledige discretie, een hoog inlevingsvermogen en een flexibele instelling; biedt snel en alert oplossingen waarbij de eisen en wensen van de klanten (organisatie en kandidaat) centraal staan.

Voor een van onze opdrachtgever in Limburg zijn wij momenteel, ter verdere professionalisering van de organisatie, op zoek naar een:

QUALITY MANAGER

Gedreven kwaliteitsprofessional met een hands-on mentaliteit


Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het kwaliteitsbeleid in de organisatie zoals vastgesteld in het kwaliteitshandboek en de certificering. Jaarlijks vinden er interne audits plaats en periodiek wordt er door externen gecertificeerd.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Je bent primair verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen, implementeren en beheer van het managementsysteem gebaseerd op de ISO9001:2015 en MVO, zoals vastgelegd, en het wijzigingen en distribueren van de documenten die hieronder vallen alsmede het beheer van hieruit voortvloeiende kwaliteitsregistraties.
 • Daarnaast registreer je ongewenste situaties zoals klachten, wanprestaties en verbetervoorstellen op de overeengekomen informatiedragers en draagt zorg voor de afhandeling of laat de desbetreffende verantwoordelijke dit afhandelen.
 • Als kwaliteitsmanager analyseer je de registraties en zet deze om in verbeteracties zodat zowel preventief als corrigerend kan worden gehandeld.
 • Je bent belast met de uitvoering van de interne audits. Je rapporteert naar de directie over het functioneren van het managementsysteem.

Functie-eisen:
 • HBO werk- en denkniveau, technisch/bedrijfskundige oriëntatie (kennis van kunststoffen is een pre).
 • Kennis van de ISO 9001:2015 en Duitse kwaliteitssystemen als de TUV.
 • Kennis en ervaring met ERP systemen
 • Beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
 • Hands-on mentaliteit
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden voor het begeleiden van implementatie
 • Helder schrijven & rapporteren

Persoonskenmerken:
Analytisch, resultaatgericht, accuraat, gestructureerd en pro-actief.

Arbeidsvoorwaarden:
Je komt te werken in een leuk team, waar onderling een informele werksfeer heerst. Korte lijnen, heldere communicatie. Eigen inbreng en meedenken met de organisatie wordt zeer gewaardeerd.
De beloning is marktconform.

Solliciteren
Heeft u belangstelling; vul uw gegevens in via onze website www.limbourg.eu
Wie zich reeds in ons bestand bevindt, wordt automatisch in de voorselectie betrokken.

Meer info  www.limbourg.eu