Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61687

Vacature: Expedient voor Har Vaessen Expeditie in Swalmen

VACATURENR lv-61687 (13-01-2018)


EXPEDIENT

Voor Har Vaessen Expeditie b.v. in Swalmen


Har Vaessen Transport b.v. in Swalmen is in 1992 opgericht en uitgegroeid tot een middelgroot, internationaal opererend logistieke dienstverlener in Midden Limburg. Naast de transporttak kent het bedrijf o.a. de dochteronderneming Har Vaessen Expeditie b.v. welke sinds 2008 zijn aangesloten bij het mondiaal opererende Jan de Rijk Logistics b.v. Har Vaessen Expeditie BV is een jong en dynamisch bedrijf waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat.

Ons jonge en dynamische team is op zoek naar een fulltime EXPEDIENT.

We zijn op zoek naar een expediënt voor het begeleiden van de transporten over weg en zee, vanaf het moment van aanname van de opdracht totdat de zending naar volle tevredenheid is afgeleverd. Hierbij onderhoudt de expediënt de contacten met de vervoerder en de klant waarbij kennis van Duitse en Engelse taal vereist is. U moet goed kunnen communiceren in teamverband, stressbestendig en flexibel zijn. Tevens is het van belang dat u administratief onderlegd bent, affiniteit met de transport sector heeft en kennis van douane activiteiten is een pré. De hoofdactiviteit voor deze functie is gericht op vrachten van en naar het oosten van Europa.

Interesse?
Uw schriftelijke sollicitatie met cv kunt u richten aan dhr. Roel Ottenheim, e-mail: roel.ottenheim@harvaessen.nl , tel. nr. 0475 507139.

acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

E-mail  roel.ottenheim@harvaessen.nl
Meer info  www.harvaessen.com