Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61648

Vacature: Medewerker Magazijn en Werkplaats voor Nering Bogel in Weert

VACATURENR lv-61648 (11-01-2018)

Nering Bögel B.V. is producent en leverancier van producten voor de weg,- en waterbouw. Sterk in twee disciplines: straatriolering/(regen)watergeleiding en waterbehandeling. Deze disciplines liggen in elkaars verlengde; regenwater wordt opgevangen en geleidt naar de bedoelde bestemming en vervuild water wordt gezuiverd tot op het niveau van oppervlaktewater. Er wordt veel tijd gestoken in innovatie en productontwikkeling.

ALGEMEEN MEDEWERKER MAGAZIJN EN WERKPLAATS


We zoeken een enthousiaste jonge man die zijn handen uit de mouwen wil steken. De job is veelzijdig en je wordt helemaal begeleid om de activiteiten goed te leren. In de basis help je met het samenbouwen van allerlei producten, van kleine afvoerputjes tot grote pompputten. Dit doe je meestal samen met collega’s. Orders picken, zendingen ontvangen, controleren en verpakken. montage van allerlei gietijzer/beton producten, opruimen buitenterrein etc.

De kandidaat:
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar (parttime werk is niet bespreekbaar).
  • Je hebt werkervaring in een magazijnomgeving.
  • Je spreekt goed Nederlands.
  • Je hebt ervaring met rijden op een heftruck.
  • Beschikken over een heftruckcertificaat is een pré.

Heb je interesse stuur dan je motivatie en CV ter attentie van de heer Bongers o.v.v. vacature Algemeen medewerker magazijn en werkplaats aan Nering Bögel B.V., Graafschap Hornelaan 155, 6001 AC Weert, of per e-mail aan m.strijbos@neringbogel.nl.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.neringbogel.eu

E-mail  m.strijbos@neringbogel.nl
Meer info  www.neringbogel.eu