Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61647

Vacature: Inside Sales Duitsland voor Promic in Nederweert

VACATURENR lv-61647 (11-01-2018)

Als Inside Sales weet jij wat een saleskans is! Je zoekt actief de samenwerking op met je Account Manager om samen nieuwe klanten te winnen en vervolgens aan ons te binden. Je gaat samenwerken in een hecht salesteam binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Ben jij het commercieel talent dat wij zoeken?

Wij hebben een vacature voor een energieke collega voor de functie van:

INSIDE SALES DUITSLAND

32 - 40 uur


Hoe ziet een dag eruit als Inside Sales?
Je hebt zin in de werkdag want een nieuwe dag geeft nieuwe kansen. Tijdens het drinken van een kop koffie met jouw tandempartner (Account Manager) nemen jullie enthousiast de dag door. Samen bespreken jullie actuele klantcases waarbij jullie bespreken wie wat oppakt. Ondertussen zijn er orders binnen gekomen en hebben zich klanten gemeld via telefoon en de mail. Door jouw gestructureerde manier van werken weet je goed maat te houden in je dagindeling. Jouw mailbox geeft je inmiddels een uitdagende workload, die je verwerkt door het maken van orders en offertes die je daarna met een leuk persoonlijk bericht naar de klant verstuurt.

Na de gezellige middaglunch met je collega’s behandel je de openstaande servicecalls en zorg je voor vele oplossingen waar de klant blij mee is. De speciale prijsaanvraag overleg je met jouw tandempartner en na het uitwisselen van jullie relatiekennis besluiten jullie tot een passende prijsafspraak waar je klant tevreden mee is. Voor de tweede helft van de middag heb je verschillende klantgesprekken gepland staan. Na jullie data-analyse bleek een klant een bepaald product niet meer te bestellen bij ons. Tijd om dit te veranderen. Het tweede en derde gesprek zijn prospecten van de beurs. Na deze energieke gesprekken is er een mooi resultaat: extra omzet bij de eerste klant en twee bezoekafspraken voor de Account Manager. Jouw verantwoordelijkheid is ook deels operationeel, waardoor je ook met gemak een klacht van een klant oplost. Voordat je naar huis gaat weet je al wat er morgen te doen is en bereid je alvast je overleg met jouw tandempartner voor. Zo! Klaar voor vandaag en op naar de vrije avond.

Wat is jouw prestatie als Inside Sales?
Het doel van de functie van Inside Sales is het vergroten van omzet door het plannen, creëren en pakken van kansen, ontwikkelen van marktaandeel, sturen op klantloyaliteit en relatiebeheer. Alle activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met de Account Manager in de buitendienst, waar je een ‘tandem’ mee vormt. Je Account Manager is eindverantwoordelijk voor de relatie en samen met hem/haar ben jij verantwoordelijk voor de omzet. De Inside Sales is operationeel eindverantwoordelijk en je houdt je KPI’s dan ook nauw in de gaten. Het maken van offertes, cross- en up-selling, het zoeken en bellen van nieuwe prospects en het plannen van afspraken zijn onderdeel van je functie, naast de dagelijkse orderverwerking, klachtenafhandeling en afhandeling van klantaanvragen. Voor je binding met de markt ga je ook 2 tot 4 keer per jaar mee op pad met je Account Manager.

Wat heb jij in huis?
Jij bent een ijzersterk organisatorisch en commercieel talent dat klantwensen moeiteloos omzet in commerciële kansen. Je voert je vak met passie uit en bent een professional die:
 • In bezit is van een mbo+ of hbo-diploma met commerciële vakkennis.
 • Een echt talenwonder is: voor jou kennen de Duitse, Nederlandse en Engelse taal totaal geen geheimen meer.
 • Klanttevredenheid op 1 zet en dat is aan je telefoongesprekken natuurlijk steevast te horen.
 • Enorme drang heeft om de klant optimaal te bedienen: je wil winnen met jouw mooie producten!
 • Met iedereen goed samenwerkt en prettig communiceert.
 • Gestructureerd aan de slag gaat door je planmatige aanpak.
 • Lekker flexibel is: jij schakelt gemakkelijk van het ene naar het andere. Jij kent geen stress!
 • Met gemak in hoog tempo werkt en toch een 'pietje precies' is.
 • Enorm leergierig is en altijd actief op zoek gaat naar nieuwe (product)kennis.
 • Dolgraag kennis deelt met anderen en ze inspireert om samen succesvol te zijn.
 • In een straal van 50 km van Nederweert woont.
 • Minimaal beschikbaar is voor 32 uur in de week, voor minder doen we het niet. Het is geweldig als je toevallig 40 uur beschikbaar bent.

Onze tegenprestatie
Werken bij Promic betekent werken bij een jonge organisatie waar hard werken én plezier maken hand in hand gaan. Geen 'pakkenbedrijf', maar een vlotte organisatie waar je gewoon jezelf mag zijn. Promic staat voor 'WIJ': wij zijn een ijzersterk team dat staat voor persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Bij Promic luisteren we echt naar onze klanten, wat betekent dat we flexibel zijn en het gewoon 'DOEN'. Natuurlijk gaat er weleens wat mis, maar dat zien wij alleen maar als een mooie kans om onszelf elke dag een beetje beter te maken in wat we doen. Bij Promic doen we dan ook niet zomaar 'ons werk', we doen waar we in uitblinken. En alleen zo kun je de allerbeste versie van jezelf zijn.

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:
 • Een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent.
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.
 • Vers fruit van Promic op tafel tijdens de pauzes.
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Enthousiaste collega’s met een mentaliteit van 'wij doen het samen'.
 • Goede ontwikkelmogelijkheden: ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Promic Academy: interessante workshops met een centraal thema.
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd kan worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook en LinkedIn pagina!

Ben jij de energieke, enthousiaste en leergierige collega die wij zoeken?
Stuur dan jouw uitgebreide motivatie, cv en foto vóór 31 januari naar vacatures@promic.com. Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Business Partner, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en cv te lezen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren
E-mail  vacatures@promic.com
Meer info  ltpx.nl