Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61618

Vacature: IT Technical Consultant voor IRIS Nederland in Sittard via WorkingED

VACATURENR lv-61618 (10-01-2018)

Onze opdrachtgever IRIS Nederland BV is één van Europa’s grootste specialisten op het gebied van Enterprise Information Management. IRIS Nederland BV maakt onderdeel uit van de Canon Group. Hun primaire klantenkring bestaat uit grote internationaal georiënteerde organisaties en de top van het midden bedrijf, zoals nationale en internationale advocaten en accountancy (BIG4) kantoren en financiële organisaties. Hun werkgebied is Europa met een focus op België, Nederland, Luxemburg, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Vanwege promotie van één van de huidige collega’s zoeken wij voor hun kantoor te Sittard een:

IT TECHNICAL CONSULTANT (FULL TIME) (M/V)

Bij een implementatie van een EIM oplossing zijn meerdere disciplines (Projectmanager, Functioneel Consultant, Technisch Consultant, Ontwikkelaar) betrokken. De Technisch Consultant is verantwoordelijk voor het opstellen van het architectuurplan om vervolgens de omgeving technisch in te richten zodat de Functioneel Consultant de functionele inrichting kan doen en de Ontwikkelaars de integraties kunnen implementeren.

Daarnaast speelt de Technisch Consultant een belangrijke rol in upgrade projecten. Ook hierbij wordt gestart met de planvorming om vervolgens de upgrade daadwerkelijk uit te voeren. Tot slot adviseert hij/zij klanten op een proactieve manier bij het technisch beheer van de EIM omgevingen zodat de omgeving up-to-date en future proof blijft.

Verantwoordelijkheden:
 • Opstellen van architectuurplan inclusief sizing.
 • Installatie en configuratie van EIM omgevingen.
 • Upgraden van EIM omgevingen.
 • Ondersteunen van klanten bij technisch (applicatie)beheer.

De ideale kandidaat brengt mee:
 • Technische IT achtergrond op HBO niveau (bv. HBO IT of Infrastructure Design).
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring met Enterprise Information Management, Enterprise Content Management en/of Document Management systemen.
 • Kennis over, en ervaring met OpenText, iManage of Litéra is een pré.
 • Kennis van scripting en database querying (SQL).
 • Minimaal algemene kennis van MS Windows Server, MS IIS, MS SQL en MS Exchange.
 • Enige reisbereidheid in met name de BeNeLux.

Geboden wordt:
Een prettige, informele doch professionele werkomgeving met een bovengemiddeld salaris, 30 verlofdagen, goede pensioensregeling en een lease auto (categorie Volvo V40 of vergelijkbaar). Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden, ook binnen de Canon organisatie. Hun kantoren in Amsterdam en Sittard zijn nieuw en zeer modern. Het team is een mix van ervaren en medior consultants.

Heb jij interesse in deze vacature?
Stuur dan je cv met korte motivatie en salarisindicatie aan: info@workinged.eu. Heb jij verdere vragen met betrekking tot bovenstaande functie neem dan contact op met Erik Dols (Managing Consultant) via 06-11221414. Uiteraard zullen wij discreet omgaan met een interesse.

E-mail  info@workinged.eu
Meer info  www.workinged.eu