Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61594

Vacature: Projectleider Bouw en Huisvesting voor De Zorggroep in Venlo

VACATURENR lv-61594 (09-01-2018)

PROJECTLEIDER BOUW EN HUISVESTING

Resultaatgerichte projectleider bouw en huisvestingDe Zorggroep
Servicesupport

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: In onderling overleg wordt dit bepaald
Uren in de week: 36
NLQF: NLQF 6

Zoek je een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf? Behoren klantgericht en resultaatgericht werken tot je competenties? Ben je een expert op het gebied van Bouw en Huisvesting en ben je instaat om grootschalige bouwprojecten te leiden dan is deze functie van projectleider bij De Zorggroep wellicht iets voor jou!

Functieomschrijving
Als Projectleider Bouw en Huisvesting adviseer je het management ten aanzien van de uitvoering van huisvestings- en bouwtechnische zaken.
Je voert namens de organisatie het projectmanagement je leidt multidisciplinaire bouwkundige projecten en/of renovatieprojecten. Onderdeel van de functie behelst het opstellen van plannen van aanpak, het opstellen van programma’s van eisen en projectbegrotingen.

Je draagt zorg voor budgetbewaking ten behoeve van projecten, je beoordeelt bouwbestekken, -plannen en –calculaties en adviseert hierover. Je draagt zorg voor het indienen van bouwaanvragen/-vergunningen en de begeleiding van aanbestedingsprocedures.

Daarnaast draag je (mede)zorg voor gebouwbeheer, je fungeert als aanspreekpunt, ziet toe op werkzaamheden door externe bedrijven en stelt planningen op.

Wij vragen
  • Je beschikt minimaal over een relevante opleiding op HBO werk- en denkniveau. (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde).
  • Je hebt kennis van projectmanagement en van relevante wet- en regelgeving met betrekking tot bouwzaken in de gezondheidszorg.
  • Je beschikt over een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit en bent communicatief- en adviesvaardig. Je bent in staat om namens de Zorggroep als professionele opdrachtgever richting aannemers en installateurs te fungeren.

Wij zoeken bij voorkeur een kandidaat die voorheen werkzaam is geweest in een vergelijkbare technische functie bij een woningcorporatie, aannemer, installateur, zorginstelling.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband
Het dienstverband is bespreekbaar met betreft een contractomvang van gemiddeld 36 uur per week.

Werktijden
De arbeidsduur en indeling van de werktijden worden flexibel en in onderling overleg geregeld. Aanvang zsm.

Salaris
Als projectleider Bouw En Huisvesting word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 55, met een salaris van maximaal € 3.866,52 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Informatie
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Betsie Fransen, manager Servicesupport op telefoonnummer 06- 14796805, of met Joris Roth projectleider Bouw en Huisvesting, telefoonnummer 0643239707.

Solliciteren
Organisatie De Zorggroep
Vacaturenummer 956160
Overig
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 09/01/2018
Sluitingsdatum 18/01/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.dezorggroep.nl