Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61576

Vacature: Medewerker Control voor Kinderopvang Humanitas in Heerlen

VACATURENR lv-61576 (08-01-2018)

Duizenden kinderen rekenen op jouw cijfermatig inzicht

Voor Kinderopvang Humanitas zijn de cijfers achter de komma net zo belangrijk als de grote getallen. Enerzijds zijn we een landelijke organisatie die zich volop ontwikkelt en groeit door fusies en overnames, anderzijds draait het elke dag weer om de persoonlijke aandacht voor elk individueel kind in onze opvang. Als Medewerker Control doorzie je de cijfers en vertaal je ze in jaarrekeningen, subsidie-verantwoordingen, kostprijsmodellen, begrotingen en financiële rapportages. Zo leg je de financiële basis voor de hele organisatie.

Dit is niet zomaar een ondersteunende functie. Je bent de rechterhand van zowel de manager Finance & Control als onze Businesscontroller. Zij vertrouwen erop dat jij zorgdraagt voor de administratieve organisatie en de interne controle bewaakt. Naast hands-on werkzaamheden op financieel, fiscaal en administratief gebied, beoordeel je de financiële haalbaarheid van fusies en begeleid je de uitvoering van overnametrajecten. Zo wissel je vaste en projectmatige, uitvoerende en meer analytisch-adviserende werkzaamheden af.

MEDEWERKER CONTROL (M/V)

36 uur per week

standplaats Heerlen


Kinderopvang Humanitas
In heel Nederland biedt Kinderopvang Humanitas dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied.

Je profiel
  • Je hebt een HBO-opleiding financieel-economisch, bij voorkeur HEAO-BE.
  • Je hebt 3 -5 jaar relevante werkervaring.
  • Je cijfermatig inzicht is onovertroffen.
  • Je werkt accuraat, resultaatgericht en bent analytisch sterk.
  • Je hebt een klantgerichte en respectvolle manier van communiceren.
  • Je bent bekend met (financiële) applicaties (Dynamics NAV is een pré) en Office. Je kunt lezen en schrijven met Excel en maakt je nieuwe programma’s snel eigen.
  • Je bent op de hoogte van administratieve procedures en relevante wetgeving.
  • Naast ervaring met alles wat we hierboven noemen, zijn ook kasstroomoverzichten, liquiditeitsprognoses, fiscale aangiften en andere fiscale vraagstukken jou niet onbekend.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarbinnen je kunt werken aan het verder professionaliseren van de afdeling Control. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang op basis van schaal 9, zijnde minimaal € 2.652,- en maximaal € 3580,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Reageer meteen
Wil jij de financiële basis leggen voor de beste kinderopvang van Nederland, mail dan vóór 19 januari 2018 een sollicitatiebrief met CV naar solliciteren@kinderopvanghumanitas.nlonder vermelding van ‘Medewerk(st)er Control’. De gesprekken vinden plaats op 30 januari 2018, dus noteer deze datum maar vast in je agenda.

Eerst meer weten?
Wil je aanvullende informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met Insiyah Arsiwalla, manager Finance & Control (06-20 95 90 10).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

E-mail  solliciteren@kinderopvanghumanitas.nl
Meer info  www.kinderopvanghumanitas.nl