Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61559

Vacature: Verpleegkundigen voor Zorghoeve De Port in Kelpen-Oler

VACATURENR lv-61559 (08-01-2018)

Zorghoeve De Port in Kelpen-Oler biedt 24-uurszorg aan 27 dementerende bewoners in drie kleinschalige groepswoningen. De landelijke en agrarische opzet van Zorghoeve De Port maakt de kleinschalige groepswoningen uniek in zijn soort. Zorghoeve De Port is een zelfstandige organisatie, die voor zorg en ondersteuning samenwerkt met Proteion. Deze unieke samenwerking combineert het beste van het landelijk leven en veilige, vertrouwde zorg voor de bewoners en bezoekers.

Voor Zorghoeve De Port in Kelpen-Oler zoeken wij

VERPLEEGKUNDIGEN


Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken?
Om als verpleegkundige goed invulling te geven aan de deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verpleegkundige (niveau 4) en een actuele BIG-registratie. Je stelt, door middel van eigen observatie, een verpleegkundige diagnose op, koppelt daar een verpleegplan aan en bewaakt dit. Verder ben je verantwoordelijk voor en signaleer je tekortkomingen met betrekking tot zowel zorginhoudelijke als niet-zorginhoudelijke zaken. Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden om contacten met cliënten, familie/mantelzorgers en medewerkers van het eigen team en van andere teams te onderhouden. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. Wij vinden het leuk als jij ons team daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een dienstverband voor gemiddeld 24 uur per week in een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer. Het werken van minder of meer uren is natuurlijk bespreekbaar.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven: de functie van verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 met een maximum van 3.032,60 euro bij een dienstverband van 36 uur per week.
 
Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van verpleegkundige? Dan kun je voor inhoudelijke vragen met betrekking tot deze vacature contact opnemen met Anita Coolen, Manager Zorghoeve De Port, via tel. 06-20 11 23 66.
 
Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief met een uitgebreid CV rechttstreeks mailen naar anitacoolen@deport.nl of solliciteren via de website www.proteion.nl
 
Voor vragen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met René Bertrams, HR-Businesspartner, via 06-52669368.

E-mail  anitacoolen@deport.nl
Meer info  www.proteion.nl