Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61556

Vacature: Verkoper Shop / Balie voor Brentjens Bouwproducten in Haelen

VACATURENR lv-61556 (08-01-2018)

Brentjens bouwproducten, gevestigd in Haelen, neemt sinds 1963 een vooraanstaande positie in op de markt voor hout- en plaatmaterialen. Het bedrijf levert een breed scala aan producten in hout, gips, kunststof en verzelcement, evenals isolatie- en ruwe bouwmaterialen. Op locaties in Haelen, Roermond en Gronsveld zijn momenteel ruim 80 medewerkers werkzaam.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve

VERKOPER SHOP / BALIE 1 FTE


De functie
Samen met je collega’s op de afdeling ‘shop/balie’ ben je het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt voor onze klanten. Je adviseert hen over ons gehele productassortiment en vormen van dienstverlening. Je denkt mee met de klant en vindt het iedere keer weer een uitdaging de klant te ontzorgen en tevreden te stellen. Je werkt nauw samen met onze afdelingen logistiek en inkoop.

Wie zoeken wij?
  • Je hebt een commerciële of bouwkundige opleiding op MBO-4 niveau.
  • Enige ervaring is prettig, maar ook gemotiveerde starters worden nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren. Affiniteit met de bouwbranche en kennis van bouwproducten is een belangrijke pré.
  • Je bent commercieel ingesteld, een teamspeler en communicatief sterk. Je vindt de interactie met klanten leuk.
  • Accuratesse, affiniteit met ERP-pakketten en kennis van officepakketten zien wij als een vanzelfsprekendheid.

Wij bieden
  • Een zeer afwisselende functie binnen een succesvol Limburgs familiebedrijf met meerdere vestigingen in de regio, waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd.
  • Een collegiale werksfeer waarbinnen voortdurend wordt gewerkt aan de ontwikkeling van ons bedrijf, met voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Prima arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?
Reageren kan tot uiterlijk maandag 5 februari 2018. Stuur je cv en motivatiebrief per mail t.a.v. Harold Biemans naar h.biemans@brentjens.nl o.v.v. ‘sollicitatie Verkoper shop/balie’ Neem voor meer informatie contact op met Harold Biemans. Telefoon 0475-595959.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  h.biemans@brentjens.nl
Meer info  www.brentjens.nl