Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61530

Vacature: Parttime Financieel Administratief Medewerker voor Confidence Twende in Maasbree

VACATURENR lv-61530 (05-01-2018)

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF ÉN ICT PROFESSIONAL (PART-TIME)

Jij als professional
Speciaal voor ervaren professionals die een bijdrage willen leveren aan een organisatie met maatschappelijke impact!
Je gaat ons jonge zorgbedrijf verder helpen met opzetten van onze financiële bedrijfsvoering. Je wordt verantwoordelijk voor je ‘eigen toko’ en krijgt daarbinnen een grote eigen verantwoordelijkheid. Je wordt verantwoordelijk voor de opbrengsten én de kosten. Het inrichten van de AO processen. Je werkt samen met de huidige administratief medewerker en de algemeen directeur.

Jij en Confidence Twende
Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe en start-up de bakens te verzetten in de financiële bedrijfsvoering. We werken in noord en midden Limburg. Bij ons werken geen managers; we werken allemaal aan dezelfde doelstelling en gaan daarbij uit van een vak volwassenheid van iedere medewerker. Naast je dagelijkse primaire werkzaamheden vragen we je ook mee te denken bij de verdere ontwikkeling van onder meer elektronisch cliënten dossier. Je wordt dus applicatiebeheerder.

Jij en wat wij vragen
Je vindt het geen probleem om stevig de schouders er onder te zetten. Je hebt naast je afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en meerdere jaren ervaring op minimaal medior niveau in een vergelijkbare omgeving. Ervaring met ICT vraagstukken is een must. Je bent secuur en ook een team player. Je bent flexibel om in onze jonge organisatie te werken.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, down-to-earth organisatie waar volop ontwikkelingen gaande zijn. Natuurlijk bieden we je een goed salaris conform onze CAO. De functie is marktconform ingedeeld. Het betreft vooralsnog een part-time en tijdelijke aanstelling van 2 tot 3 dagen. Ons kantoor ligt in Maasbree. Ben je geïnteresseerd?

E-mail  jos@confidence-twende.nl
Meer info  www.twende.nu