Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61487

Vacature: Account Manager Onderwijs voor Presikhaaf Schoolmeubelen in Nederland en Belgisch Limburg

VACATURENR lv-61487 (03-01-2018)

Presikhaaf Schoolmeubelen zoekt voor Nederland en Belgisch Limburg een talentvolle

‘ACCOUNT MANAGER ONDERWIJS’ M/V

Presikhaaf Schoolmeubelen BV is toonaangevend expert voor de inrichting van de Kinderopvang, het Primair - en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. Al bijna vijftig jaar ontwerpt, produceert en verkoopt Presikhaaf schoolmeubelen en levert alle daarbij behorende diensten. De onderneming is in Nederland Koploper op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Ondernemen. Wij helpen scholen en kinderopvang instellingen bij het optimaal, veilig en duurzaam inrichten van de leeromgeving, vanuit een duidelijke toekomstvisie op het onderwijs. Presikhaaf staat daarbij voor een duurzaam, ergonomisch verantwoord en tijdloos ontwerp en een eindeloze flexibiliteit in de inrichting van leeromgevingen en uitwisselbaarheid van het schoolmeubilair. Sinds 1 juni 2015 is Presikhaaf Schoolmeubelen BV een 100% dochter van Koninklijke Ahrend BV, waardoor het inrichtingsaanbod voor de scholen en kinderopvang belangrijk werd uitgebreid.

Door de technologische ontwikkelingen op het gebied van internet, de verdergaande digitalisering en de gewijzigde visie op onderwijs en lesmethodes zijn leerlingen minder plaatsgebonden. Hierdoor zijn allerlei nieuwe manieren en mogelijkheden van samenwerken en kennisdeling ontstaan. Veel onderwijsinstellingen worstelen met de vraag hoe zij de mogelijkheden van dit “Nieuwe Onderwijzen” gaan toepassen. Scholen en Kinderopvanginstellingen laten zich graag adviseren door Presikhaaf Schoolmeubelen, want onze Account Managers c.q. Inrichtingsspecialisten concentreren zich volledig op het Inrichten van Kinder- en Buitenschoolse opvang, Primair en Voortgezet Onderwijs in Nederland en België. Zij kennen alle trends, oplossingen en ontwikkelingen die zich in deze markten afspelen.

Om het merk Presikhaaf Schoolmeubelen in al zijn facetten verder te laten groeien zijn wij voor de regio Limburg en Belgisch Limburg op zoek naar een Account Manager die net als haar/zijn collega’s het verschil wil maken met duurzame, veilige en inspirerende leer- en kinderopvang omgevingen!

Profiel van de functie:
Als Account Manager voor de Kinderopvang en het Onderwijs ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel van Presikhaaf Schoolmeubelen in jouw werkgebied. Je maakt deel uit van het Buitendienst team en rapporteert rechtstreeks aan de directie. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:
 • Het opstellen van een gedegen klant- en marktbewerkingsplan;
 • Het realiseren van de verkoop en marketing doelstellingen;
 • Genereren van “new business” in de Kinderopvang, het Primair - en Middelbaar Voortgezet Onderwijs;
 • Het actief opbouwen van een relatienetwerk met belangrijke partijen in de keten zoals stichtingen en schoolbesturen.
 • Het vertalen van trends en ontwikkelingen in de markt naar passende oplossingen, nieuwe producten en diensten;
 • Vergroten van de klantverbondenheid door verkoop van een zo breed mogelijk productenportfolio;
 • Begeleiden van school inrichtingsprojecten;
 • Het bijhouden van de relatiebestanden in CRM.

Wij verwachten:
 • HBO werk- en denkniveau met relevante studierichting;
 • Een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • (Frans en Duits is een pre)
 • Een klantgerichte professional, met circa 3 -5 jaar relevante werkervaring in de Kinderopvang, Onderwijs - of Kantoorinrichting omgeving waarin hij/zij heeft bewezen succesvol te zijn geweest;
 • Enthousiast en energiek persoon met een leergierige instelling en gezonde dosis ‘can do’ mentaliteit;
 • Resultaatgericht, ambitieus en gedisciplineerd;
 • Goede beheersing in het gebruik van Microsoft officepakket en ervaring met het werken met ERP/CRM systemen;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

Wij bieden:
Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief en groei. Een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving. Een marktconforme beloning en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb jij bovendien gevoel bij de 5 kernwaarden van Presikhaaf Schoolmeubelen: passie, verantwoordelijkheid, vakmanschap, samenwerking en oplossingsgericht? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.

Voor vragen en meer informatie over de functie van Account Manager Onderwijs neem je contact op met Wim de Goei (Managing Director) op nummer 06-53731912. Website: Ga naar website

Solliciteren
Meer info  www.schoolmeubelen.com