Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61461

Vacature: Medewerker Payroll Support voor Delta Payroll in Roermond

VACATURENR lv-61461 (02-01-2018)

DELTA PAYROLL ZOEKT EEN MEDEWERKER PAYROLL SUPPORT IN ROERMOND

Delta Payroll zoekt een salarisadministrateur die verder kijkt

Ben je graag met klanten in gesprek? Ben jij die salarisadministrateur die verder kijkt? Kun jij goed inspelen op de behoefte van klanten met ingewikkelde vraagstukken? Dan is Delta Payroll op zoek naar jou!
Als gevolg van doorlopende groei van onze klantenkring zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker Payroll Support die aan de slag wil gaan in een dynamische omgeving. Lees snel verder en solliciteer direct!

Functieomschrijving
Als medewerker Payroll Support zorg je ervoor dat de vragen van klanten over salaris- en personeelsadministratie beantwoord worden. Dat zijn ook steeds meer vragen over de gebruikte systemen. Als medewerker Payroll Support schakel jij makkelijk tussen verschillende rollen en ben je allround inzetbaar.

Delta Payroll is al 15 jaar dé partner op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Wij bieden klanten een samenwerking waar het nodig is. Het beheer van salarisadministratie, het doorvoeren van een reorganisatie of het inrichten van een HR-systeem vraagt om de professionals van Delta Payroll.
Als gecertificeerde partner van AFAS ERP Software zijn Profit HRM/Payroll en InSite daarbij belangrijk hulpmiddelen.

In de functie van medewerker Payroll Support ga jij aan de slag met het opvangen van de vragen over personeels- en salarisadministratie en de gebruikte systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je staat telefonisch en schriftelijk onze klanten bij met raad en daad omtrent de vraagstukken die zij hebben in dit vakgebied. Uiteraard werk je hierbij nauw samen met je collega’s van de servicedesk. Op de hoogte blijven van relevante wet- en regelgeving spreekt voor zich. Verder wordt persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd. Zo bereid je – op termijn – adviezen voor, handel je op deskundige wijze vraagstukken van onze klanten af en heb je een proactieve rol in het verbeteren van werkprocessen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden. Het gaat om een afwisselende, verantwoordelijke functie voor 40 uur per week. Hierbij bieden wij een passend salaris met de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat zoeken wij?
  • HBO werk- en denkniveau
  • Diploma PDL en/of VPS óf bereid om deze opleiding te starten
  • Sterke affiniteit met automatisering
  • Het is een pré als je werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie
  • Óf als je kennis hebt van het softwarepakket van AFAS Profit
  • Iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden en die overzicht kan houden op administratieve processen

Reageer vooral ook als je recent een hbo- of wo opleiding in de ICT of financiële richting hebt afgerond.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatie inclusief CV, motivatie en beschikbaarheid, naar sollicitatie@deltapayroll.nl t.a.v. Babette Louwers-Ooms.

E-mail  sollicitatie@deltapayroll.nl
Meer info  www.deltapayroll.nl