Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61405

Vacature: Junior Adviseur Corporate Finance voor Koenen en Co in Limburg

VACATURENR lv-61405 (22-12-2017)

Koenen en Co zoekt een

JUNIOR ADVISEUR CORPORATE FINANCE V/M

die precies weet wat ‘ie waard is


Je wordt gewaardeerd omdat je precies weet wat het waard is. De onderneming die je analyseert, de toekomstscenario’s die je onderbouwt en de ondernemer die je adviseert, schat jij feilloos op waarde. Ook je eigen inbreng zet je om in klinkende munt. Met jouw brede blik, scherpe oog én je hands-on mentaliteit begeleid je bedrijven suczesvol bij hun waardebepaling, (her)financiering en verkoop.

Wat is het onderscheidend vermogen van de klant? Past het businessmodel daarbij?
Je ziet snel waar verbetering en groei mogelijk is. Niets neem jij klakkeloos over. Je graaft dieper en combineert jouw actuele kennis op het gebied van Corporate Finance met een gezonde dosis eigenwijsheid. Ook in je contacten met investeerders, participatiemaatschappijen en mogelijke kopers weet jij er het maximale uit te halen.

Je hebt een goede en open relatie met de klant en een fijne manier van samenwerken. Samen met je collega’s van de afdeling Corporate Finance en adviseurs van andere disciplines, zet je je schouders onder iedere uitdaging die op je pad komt.

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring: Je bent in het bezit van minimaal een hbo-diploma (bedrijfseconomie of bedrijfskunde) en bent bereid verder te studeren. Enkele jaren relevante werkervaring is een pré.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Stuur je cv en korte motivatie naar Jannick Beijers (onze HR-adviseur) j.beijers@koenenenco.nl of bel: 088-7747426

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
E-mail  j.beijers@koenenenco.nl
Meer info  www.koenenenco.nl