Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61380

Vacature: Allround Storing- & Onderhoudsmonteur voor Scheuten Glas in Venlo via Techsharks

VACATURENR lv-61380 (22-12-2017)

Wil jij een glasheldere toekomst bij een internationaal georiënteerde en vooruitstrevende productieorganisatie? Wil jij daarnaast bijdragen aan innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten? Techsharks zoekt exclusief voor Scheuten Glas in Venlo ter uitbreiding van de technische dienst naar een gedreven:

ALLROUND STORING- & ONDERHOUDSMONTEUR


De wereld van glas is veel fascinerender dan het wellicht doet vermoeden. Scheuten biedt namelijk oplossingen in alle vormen, soorten en maten. Denk aan fantastische glazen gevels van wereldberoemde gebouwen (WTC 1 in New York, Evolution Tower in Moskou etc ), kilometerslange geluidsschermen langs autosnelwegen, tot de vele duizenden huizen in ons land met verschillende soorten Scheuten glas.
Scheuten glas is een van de marktleiders in vlakglas in Nederland en is daarnaast sterk internationaal georiënteerd. Vanuit de 7 productielocaties in Europa beleveren wij de hele wereld, van Australië tot de Verenigde staten en van Rusland tot Dubai.
Werken bij Scheuten betekent werken in een professionele en dynamische omgeving. Je komt in een afwisselende omgeving terecht waar iedere dag nieuwe technische uitdagingen op jouw pad komen. Scheuten heeft een informele cultuur (het is niet voor niets één van onze kernwaarden) en een platte organisatiestructuur. Er wordt veel waarde gehecht aan eigen verantwoordelijkheid, een energieke & enthousiaste instelling en de wil om je continu te blijven ontwikkelen en mee te groeien met een lerende organisatie.

Functie omschrijving:
Als allround storing- & onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het in goede technische staat houden van het machinepark, met als doel onvoorziene machinestilstand zoveel mogelijk te beperken. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:
 • op efficiënte wijze verhelpen van optredende storingen aan productiemachines en hulpmiddelen en het rapporteren/registreren ervan in de het onderhoudssysteem.
 • het verrichten van curatief/preventief onderhoud om storingen te voorkomen.
 • initiëren en implementeren van verbetermogelijkheden om machinebetrouwbaarheid te vergroten en processen te optimaliseren.
 • Beheren van het onderdelenmagazijn en zorgen dat de voorraad up to date blijft.
 • Voorbereiden van onderhoudsstops door tijdig onderdelen voorradig te hebben, door te geven welke specifieke kennis ingehuurd dient te worden of beschikbaar moet worden gesteld.

Functie eisen:
 • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding (richting Werktuigbouw, Elektro of Mechatronica) of vergelijkbaar niveau door kennis en ervaring.
 • Relevante aanvullende opleidingen/cursussen zoals: NEN3140, VCA, Besturingstechniek (PLC/frequentie regelaar) en specifieke machinecursussen is een pré.
 • Ervaring binnen een geautomatiseerde productieomgeving
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je het een resultaatgerichte instelling, stelt de juiste prioriteiten, formuleert doelen en maakt duidelijke afspraken
 • Je bent punctueel en komt je afspraken na.
 • Je bent in staat om op systematische wijze een probleem te ontleden en een passende oplossing te bieden.

Aanbod:
Uitdagende baan binnen een dynamisch en snelgroeiend bedrijf;
Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO voor de Vlakglasindustrie (o.a. 25 vakantiedagen, bonus van € 1000,- op jaarbasis te verdienen).
Werken met en in een gemotiveerd team;
Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden; zowel vakspecifiek als algemeen

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt jouw motivatie en curriculum vitae voor deze functie versturen naar ptenvoorde@techsharks.nl. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Paul ten Voorde: 06 13 62 60 33.

E-mail  ptenvoorde@techsharks.nl
Meer info  www.techsharks.nl