Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60827

Vacature: Assistent Bouwmarktmanager voor Gamma Bouwmarkt in Venray

VACATURENR lv-60827 (23-11-2017)


www.karwei.nl en www.gamma.com


Stegabo Beheer b.v. is werkzaam in de Doe-Het-Zelfbranche. De onderneming maakt deel uit van de franchiseorganisatie Intergamma en exploiteert vier Gamma bouwmarkten en een Karwei bouwmarkt.

Voor onze Gamma bouwmarkt in Venray zoeken wij een

ASSISTENT BOUWMARKTMANAGER M/V

(38 uur per week)


Deze uitdagende en veelzijdige functie vraagt om een kandidaat die over een diversiteit van competenties beschikt. De assistent bouwmarktmanager maakt deel uit van het tweekoppig MT van de bouwmarkt. De hele winkelvloer en het proces achter de schermen behoort tot het werkgebied van het MT. Taken als directe coaching, begeleiding, aansturing & controle van de medewerkers, het opstellen van personeelsplanningen, het voeren van diverse gesprekken, het onderhouden van een goede communicatie binnen het eigen MT en met het hoofdkantoor zijn belangrijke aspecten van de functie. Hij/zij is een sterke persoonlijkheid die snel zaken oppakt en die te allen tijde het overzicht behoudt over alle afdelingen. Goed prioriteiten kunnen stellen is een must!

Functie-eisen:
  • Je beschikt minimaal over een MBO+ niveau, verkregen door een relevante opleiding en/of aantoonbare werkervaring;
  • Je hebt ervaring in het werken in de detailhandel, bij voorkeur de DHZ branche;
  • Je hebt bij voorkeur de afgelopen drie jaar gewerkt in een leidinggevende functie waarbij het aansturen/begeleiden van een groep medewerkers je kerntaak was;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om avonden en weekenden te werken;
  • Je kunt goed werken in teamverband maar ook zelfstandig beslissingen nemen;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent klantvriendelijk, klantgericht & oplossingsgericht;
  • Je kunt goed overzicht behouden, snel schakelen, de juiste prioriteiten stellen en goed onderscheid maken tussen hoofdtaken en bijtaken;
  • Je woont in de directe omgeving van Venray;

Wij bieden een baan aan in een dynamische en leerzame omgeving met een informele sfeer. Opleiding van onze medewerkers vinden wij heel belangrijk en hier bieden wij ook genoeg kansen in!

Onze Gamma bouwmarkt is op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur geopend. Ook is Gamma Venray iedere zondag geopend. Werktijden zijn in overleg flexibel in te plannen.

Indien je jezelf herkent in dit profiel en geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie, reageer dan middels een motivatiebrief voorzien van CV.

Je kunt je sollicitatie richten aan: Mw. Joske Aelterman, HR Manager per mail naar j.aelterman@stegabo.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Assistent Bouwmarktmanager’

Acquisitie aan de hand van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  j.aelterman@stegabo.nl
Meer info  www.gamma.com