Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60696

Vacature: Assistent Teamleider voor Van Gorp Greenfood in Belfeld

VACATURENR lv-60696 (14-11-2017)

Superverse groente, fruit en rauwkost verwerken tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten. Dat is de kernactiviteit van Hessing Supervers. De productie vindt plaats op 6 locaties in Nederland / Duitsland / Denemarken, onder andere bij Van Gorp Greenfood in Belfeld.

Van Gorp Greenfood is gespecialiseerd in de bewerking van verse groenten. Circa 180 enthousiaste medewerkers zien er strikt op toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in het “foodservice” kanaal.

Van Gorp Greenfood is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van:

ASSISTENT TEAMLEIDER
(dag-nacht rooster)
EEN UITDAGENDE FUNCTIE MET OOG VOOR MEDEWERKERS EN PRODUCTIE


De functie:
Als assistent snijruimte draag jij zorg voor een, op een hygiënisch verantwoorde manier, ongestoorde optimale voortgang van de productieprocessen, rekening houdend met de externe kwaliteitsinvloeden en interne en externe eisen met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid.
Je ondersteunt de teamleider door op een stimulerende en motiverende wijze de productiemedewerkers te coachen om er samen voor te zorgen dat er producten van hoge kwaliteit worden geproduceerd.

Tot jouw takenpakket behoren o.a. de volgende taken / verantwoordelijkheden:
  • Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan productiemedewerk(st)ers.
  • Het controleren van de grondstoffen, halffabrikaten, afval en verpakkingsmaterialen tijdens productie en het melden van afwijkingen.
  • Het toezien op het functioneren van machines en productiemedewerk(st)ers zodat werkzaamheden, volgens werk-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd.
  • Produceren volgens de richtlijnen van het managementsysteem voor voedselveiligheid (ISO 22000) en milieu (ISO 14001).
  • Het verrichten van onderzoeken die leiden tot kostenbesparing op het gebied van personeel, rendement, efficiënt en GWE verbruik.
  • Het geven van correct en volledige informatie en het registreren van productiegegevens.

Je profiel:
Voor deze functie vragen we een MBO werk –en denkniveau. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in leiding geven. Je bent zelfstandig en functioneert goed in een team. Je vindt het een uitdaging om samen met de teamleider productiemedewerkers te coachen en dagelijks aan te sturen. Je bent gedreven, accuraat en proactief. Steekwoorden waar je jezelf in terugvindt, zijn: coach, zorgvuldig en besluitvaardig. Je functioneert goed in teamverband in een productiegerichte werkomgeving en je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord.

Ons aanbod:
Het betreft een interessante fulltime functie. Je komt terecht in een jonge organisatie met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed (o.a. salaris en opleidingsmogelijkheden).

Je reactie:
Wil je solliciteren, stuur dan vóór 17 december 2017 je brief met curriculum vitae ter attentie van P&O of reageer via e-mail: personeelszaken@greenfood.nl.

E-mail  personeelszaken@greenfood.nl
Meer info  www.greenfood.nl