Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60639

Vacature: Technical Application Specialist voor Intertek in Geleen

VACATURENR lv-60639 (10-11-2017)

Intertek Group PCL is een vooraanstaande en succesvolle internationale serviceverlener van laboratorium-, kwaliteits-, certificerings- en veiligheidsdiensten. In het al meer dan 100-jarige bestaan van Intertek waarborgen wij voor onze klanten de kwaliteit en veiligheid van producten, processen en systemen. Het internationale netwerk van Intertek omvat ruim 1000 laboratoria met > 43.000 medewerkers.

Onze vestiging in Geleen, Intertek Polychemlab B.V. stelt intussen meer dan 200 professionele analisten, technici, experts en consultants te werk en is gelegen op het “Chemelot Chemical & Science Park”, vlakbij de Belgische en Duitse grens. Wij leveren onze kennis aan de automobiel, verpakkings, (petro)chemische en polymeer industrieën in West-Europa. Kernactiviteiten van Intertek Polychemlab zijn het op laboratorium- en pilotschaal karakteriseren, adviseren over en certificeren van de verwerkbaarheid van kunststoffen, alsmede de vertaling daarvan naar applicaties in o.a. de verpakkings- en automobielindustrie.

Om ons Polymeren werkgebied te versterken, zoeken wij een HLO-er Chemische Technologie Materiaalkunde of gelijkwaardig denk- en werkniveau met passende Polymeren werkervaring. De functie bestaat uit het ontwikkelen en uitvoeren van testmethodes, zodanig dat opdrachten uitgevoerd kunnen worden met het vereiste kwaliteitsniveau. Ervaring met Automotive normen en ISO 17025 accreditaties is pre voor deze functie.

Wij verwachten van u dat u flexibel bent, leergierig en proactief uzelf wenst te ontwikkelen. Hierbij staat het belang van de klant centraal. Deze staat duidelijk verwoord in onze Customer Promise: “Intertek Total Quality Assurance expertise, delivered consistently with precision, pace and passion, enabling our customers to power ahead safely”.

Van ons kunt u verwachten dat wij u, naast een goede vergoeding, een opleidingstraject zullen verzorgen opdat u uw werkzaamheden veilig, duurzaam en optimaal kunt uitvoeren.

Functie eisen:
  • diploma HLO Chemische Technologie Materiaalkunde of gelijkwaardig werk- en denkniveau met passende Polymeren werkervaring;
  • goede beheersing van de Engelse taal;
  • in het bezit zijn van een VCA-diploma, of daarvoor in opleiding zijn/gaan.

Intertek biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

U kunt schriftelijk reageren via email: hr.geleen@intertek.com
Voor meer informatie contacteer Mw. L. Vliegen, HR Officer, hr.geleen@intertek.com / +31 (0)6-55 820 495

Intertek Polychemlab B.V., Koolwaterstofstraat 1, 6161 RA, Geleen, Netherlands.

E-mail  hr.geleen@intertek.com
Meer info  www.intertek.nl