Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60624

Vacature: Civiel-/Cultuurtechnisch Werkvoorbereider voor Heusschen Copier in Gulpen

VACATURENR lv-60624 (09-11-2017)

VACATURE WERKVOORBEREIDER (civiel-/cultuurtechniek)

Wij zijn Landschappers.
Wij werken aan opgaves die zich vaak op het raakvlak tussen stad en land bevinden. Alle schaalniveaus komen aan bod. Tot onze opdrachtgevers behoren diverse gemeenten, Provincie Limburg, ontwikkelaars, architecten en particulieren. Ons kantoor bevindt zich in Gulpen, midden in het Limburgse Heuvelland, op 15 minuten van Maastricht, Aken en Parkstad.

Wij zoeken ter versterking van ons team een:

CIVIEL-/CULTUURTECHNISCH WERKVOORBEREIDER (HBO)

Wat verwachten wij van jou:
Als breed georiënteerde vakspecialist werk je aan en heb je de controle over meerdere projecten. Als werkvoorbereider ben je in de initiatieffase en creatieve ontwerpfase betrokken bij praktische vraagstukken die te maken hebben met de haalbaarheid in (uitvoering)technische en financiële zin. In de uitwerkingsfase worden de ontwerpen tot in detail technisch uitgewerkt. Het calculeren in de diverse planstadia borgt het parallel aan elkaar verlopen van ‘rekenen en tekenen’ zodat in het creatieve ontwerpproces ambitie en beschikbaar budget hand in hand gaan. Het creatief meedenken over materialisering en het ontwikkelen van slimme en mooie technische oplossingen alsmede het bewaken van planningen behoren tot je kerntaken. Het zelfstandig tekenen van (onderdelen van) projecten in autocad is een vereiste. Het maken van RAW bestekken en het begeleiden van de aanbesteding alsmede het voeren van directie en toezicht op het werk komt regelmatig voor.

Wij zoeken iemand met minstens 5 jaar relevante werkervaring. Je bent proactief, assertief en inventief. Half werk ken je niet, hoge kwaliteit leveren is je streven. Met jouw persoonlijkheid ben je een positieve aanvulling voor ons gedreven team. Ben je niet bang om aan te pakken en ben je een doorzetter, dan zoeken wij jou!

Wat hebben we je te bieden:
  • een marktconform salaris
  • 36 uur per week
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • interessante doorgroeimogelijkheden
  • bijzondere projecten bij gevarieerde opdrachtgevers
  • een ambitieus team van collega's en een informele werksfeer
  • een fraai en gezellig kantoor
  • werken op de mooiste plaatsen van Zuid-Nederland

Interesse?
Stuur je sollicitatie met CV en portfolio naar:
Heusschen * Copier
t.a.v. Ramón Copier
Rijksweg 12
6271 AE Gulpen

E-mail  info@hclt.nl
Meer info  www.hclt.nl