Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60176

Vacature: Projectleider Verenigingszaken voor de LLTB in Roermond

VACATURENR lv-60176 (12-10-2017)

Aan de basis van elke vereniging staan haar leden. Hun tevredenheid is voor jou het enige dat telt. Onze leden moeten onze leden blijven en wie nog geen lid is, moet dat worden. Je slaapt niet voordat elke agrarische ondernemer in Limburg een tevreden lid is van de LLTB. Je neemt afscheid van je leven, zoals je het nu kent en vervangt je huidige vrienden door Limburgse boeren en tuinders. Je vraagt je niet langer af wat de zin is van het leven; je hebt een doel en niets staat dat doel in de weg.

Oké, dat is misschien een beetje zwaar aangezet, maar je begrijpt waar we naartoe willen. Dus, ben je een stevige gesprekspartner en adviseur, die in staat is kansen voor de agrarische sector te herkennen en te vertalen naar de juiste strategische en concrete activiteiten? Dat doe je op een proactieve, betrokken en gedreven manier, met klantfocus en creativiteit, zonder automatisch gebaande paden te betreden? Durf je dingen anders te doen, initiatief te nemen en ben je gericht op samenwerking en weet je mensen mee te nemen in de gekozen koers? Dan ben jij wellicht wie we zoeken, want

Ter versterking van het team is de LLTB-groep op zoek naar een enthousiaste:

PROJECTLEIDER VERENIGINGSZAKEN (MIN. 36 UUR)


Wat zijn jouw werkzaamheden?
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
 • Het zelfstandig ontwikkelen van strategische, tactische én operationele plannen voor optimalisatie van de contacten met en de betrokkenheid van de leden van onze vereniging. Uitvoeren van ontwikkelde plannen in een projectmatige setting.
 • Adviseren en faciliteren van (regio)bestuurders in het veld over de wijze waarop zij voor potentiële en huidige leden de meerwaarde van het lidmaatschap kunnen realiseren.
 • Werven en binden van (potentiële) leden samen met de diverse regio’s en vakgroepen. Voorkómen van afmeldingen en analyseren van opzegredenen. Motiveren en stimuleren van leden tot actieve deelname aan de vereniging.
 • Uitvoeren van probleemanalyse en indien mogelijk afhandelen of doorverwijzen van klachten.
 • Communicatie van de voordelen van het lidmaatschap, het organiseren en afwikkelen van de inning van de jaarlijkse contributie.
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt aangaande vraagstukken en klachten.

Genoeg over jou, nou even iets over ons
De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) zorgt ervoor dat de belangen van onze leden, agrarische ondernemers, nu en in de toekomst optimaal worden behartigd. De LLTB is onderdeel van LTO Nederland. Daarnaast maakt Arvalis deel uit van de LLTB-groep, een agrarisch adviesbedrijf dat in 2006 ontstaan is vanuit de LLTB. Sinds die tijd heeft Arvalis zich vanuit de thuisbasis Limburg weten te positioneren als marktleider in agrarisch advies. Inmiddels is Arvalis werkzaam vanuit vijf vestigingen en werken er zo'n zestig mensen.

Wat biedt de LLTB?
De LLTB kenmerkt zich door een professionele maar informele werksfeer en gaat uit van een gezonde balans tussen werk en privé. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan, waarbij je in aanraking komt met alle aspecten van het vak.
De LLTB vindt het belangrijk om te investeren in haar mensen. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Om dit te kunnen realiseren, zorgen wij voor goede begeleiding op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.
De LLTB heeft daarnaast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en je komt te werken in een prettige, moderne werkomgeving.

Wat verwacht de LLTB van jou?
Je hebt:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau in algemeen brede zin;
 • Ervaring in een soortgelijke projectleidersfunctie en commerciële rol als relatiebeheer/accountmanagement;

Verder herken jij jezelf in onderstaande competenties:
 • Ambitieus
 • Analytisch
 • Communicatief (mondeling en schriftelijk)
 • Flexibel
 • Hands-on
 • Ondernemend

Heb je interesse?
Als deze vacature je interesse gewekt heeft dan kun je solliciteren door je CV en motivatie te mailen vóór 3 november aan Sara van Ginkel, HR Manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl
Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mirk Oppenhuis de Jong, Manager Belangenbehartiging op telefoonnummer 06-22926146 en voor overige vragen kun je telefonisch contact met opnemen met Sara van Ginkel via telefoonnummer 06-14579670.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatieslltbgroep@lltb.nl