Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60175

Vacature: Parttime Docent Bedrijfsadministratie voor Gilde Opleidingen in Weert

VACATURENR lv-60175 (12-10-2017)

Vacature: Parttime Docent Bedrijfsadministratie voor Gilde Opleidingen in Weert

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

DOCENT BEDRIJFSADMINISTRATIE


Wij zijn op zoek naar een collega op het gebied van bedrijfsadministratie die ons team komt ondersteunen tijdens de zwangerschapsvervanging van een collega. Weet jij alles over bedrijfsadministratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is de sector Economie
Onze sector Economie is verantwoordelijk voor alle economische opleidingen op vier verschillende locaties: Weert, Roermond, Venlo en Venray. De sector kent de volgende clusters: Zakelijke dienstverlening, Retail en Commercie, Brede niveau 2-opleidingen en ICT en Veiligheid.

En dit is ons mooie team
Je komt terecht in een onderwijsteam op de locatie Weert. Het merendeel van de lessen geef je aan de niveau 2-studenten. Je werkt met het team aan teamdoelstellingen en je komt te werken in een klein, hecht team waar de student centraal staat.

Wat ga je doen als docent bedrijfsadministratie?
Als docent bedrijfsadministratie help je studenten met het beheersen en verbeteren van de kennis op het gebied van bedrijfsadministratie. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s draag je de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het onderwijs. Naast deze werkzaamheden vind je het leuk om in contact te zijn met jonge mensen. De vacature bestaat uit de volgende vakken: bedrijfsadministratie (niveau 2), projecten (niveau 2), voorraadbeheer (niveau 2), LOB en online boekhouden (niveau 4). Je gaat ook trajectbegeleiding doen voor een niveau 2-klas.

Jouw talent en ambitie
  • Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer.
  • Je bent vakdidactisch en pedagogisch sterk.
  • Je hebt een afgeronde hbo-bachelor opleiding tweede graad economie/bedrijfsadministratie.
  • Met (middelbaar beroeps)onderwijs heb je sterke affiniteit, en dus ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs.
  • Je draagt bij aan het ontwikkelen van nieuw lesmaterialen.
  • Je hebt kennis van- en gevoel voor het signaleren van ontwikkelingen en trends op de markt.
  • Je kunt op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen aan studenten met betrekking tot het vak bedrijfsadministratie.

Omvang vacature
0,7-0,9 fte.

Aantal werkdagen
5.

Standplaats
Roermond.

Startdatum
1 januari 2018.

Ons aanbod
Voor deze functie geldt vooralsnog een tijdelijke aanstelling tot en met 31 juli 2018. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige dertiende maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Nel van Loon, teammanager, via telefoonnummer 06 202 669 97 of e-mail pm.vloon@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 8 november 2017 in te sturen via deze link.

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op 15 november 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  pm.vloon@rocgilde.nl
Meer info  werkenbij.gildeopleidingen.nl