Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60167

Vacature: Parttime Medewerker Intensieve Zorg (jeugd) voor Daelzicht in Heel

VACATURENR lv-60167 (12-10-2017)

Vacature: Parttime Medewerker Intensieve Zorg (jeugd) voor Daelzicht in Heel

Medewerker Intensieve Zorg (jeugd) Heel 24 uur / V10.06

Daelzicht regio Midden Limburg
Panheelderweg

Ben jij op zoek naar werk met de doelgroep jeugd/LVB? Lees dan verder!

Binnen de RVE Beschermd Wonen locatie Panheelderweg 34-36 te Heel zoeken wij per 1 december 2017 een Medewerker Intensieve Zorg (jeugd)

Locatieprofiel:
Panheelderweg 34-36 bestaat uit één woonhuis waar 12 minderjarige cliënten wonen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, zowel jongens als meisjes. Deze jongeren behoren tot de LVB – doelgroep. Er is sprake van gedragsproblematiek, hechtingsproblemen en een veelal onstabiele thuissituatie. De jongeren gaan naar school, en komen thuis waar zij naar keuze samen of alleen de tijd doorbrengen, vaak samen eten, in een huiselijke omgeving. Een fijne werkomgeving met een intensieve samenwerking binnen het team.

Functieomschrijving
De Medewerker Intensieve Zorg is samen met de teamcollega’s verantwoordelijk voor de opvoeding, begeleiding en verzorging van de jongeren en het creëren van een stabiele en veilige woonsituatie. Daarnaast is de begeleiding gericht op het stimuleren van zelfstandigheid en het aanleren van sociale communicatieve vaardigheden. Professionele betrokkenheid, rust uitstralen, zelfstandig durven handelen en veiligheid bieden zijn onmisbare eigenschappen. Met als uitgangspunt de persoonlijke begeleidingsplannen dient regelmatig complexe individuele en/of groepsbegeleiding plaats te vinden om zo te komen tot een veilige en optimale leefomgeving voor de jongeren.

Als medewerker intensieve zorg heb je een rol in de (ondersteuning bij) het onderhouden van het vaak complexe netwerk van de cliënt (o.a. ouders/familie/sociale kring), je stimuleert en begeleid de jongeren hierin. Hiervoor dien je stevig in je schoenen te kunnen staan.

Graag nodigen wij kandidaten met ervaring in de jeugdhulpverlening uit te reageren. Het is belangrijk dat je zowel sterk in je schoenen staat, goed om kunt gaan met professionele afstand en nabijheid en een baken van rust kunt zijn voor zowel de jongeren als je collega’s.

Wij vragen
  • Diploma MMZ-4, SPW-4, SPH, Social Work of HBO-V
  • Werkervaring in jeugdhulpverlening is een grote pré
  • Je bent flexibel in te plannen (slaapdiensten, ochtend, dag en weekend)
  • Je hebt een passie voor het begeleiden van jongeren ‘met bagage’ en je krijgt hier energie van. Je hebt kennis van en voeling met de leefwereld van kinderen en jongeren.
  • Gezien de huidige samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een man, maar dames mogelijk ook absoluut reageren!

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.
Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

Dienstverband
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 24 uur gemiddeld per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.

Werktijden
In roosterverband

Salaris
Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40.

Aanvullende informatie
Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 10.06 bij voorkeur voor 20 oktober naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl.

Informatie Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Alex Rietjens, teamleider, bereikbaar op 06-30965481.

Solliciteren
Organisatie: Daelzicht
E-mail: sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer: V 10.06
Overig: Eerste gesprekken worden gepland op 24 en 25 oktober.
Contactpersoon naam Yvonne van Bezel
Contactpersoon functie Recruiter
Plaatsingsdatum 12/10/2017
Sluitingsdatum 02/11/2017


Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl