Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60158

Vacature: Parttime Docent Bouwkunde voor Leeuwenborgh in Maastricht

VACATURENR lv-60158 (12-10-2017)

Weten waar je voor staat, vernieuwen maar toch jezelf blijven.
Kortom: studenten een solide basis bieden voor het verdere verloop van hun schoolcarrière. Dat kun je vinden bij het Techniekcollege, het Regionaal Opleidingscentrum (ROC) van Arcus en Leeuwenborgh voor MBO-opleidingen op het gebied van Techniek met diverse locaties in Parkstad Limburg, Beek en Maastricht.

Voor de afdeling Bouwkunde zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en kundige

DOCENT BOUWKUNDE

voor 0,4 – 0,8 fte


Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling voor de vervanging van zwangerschapsverlof. Periode 18.12.2018 tot mei 2018. Standplaats: Maastricht.

Jouw functie
Als docent Bouwkunde, met als specialiteit Bouw- en regelgeving & Calculeren/Plannen, geef je les aan studenten die een MBO-opleiding volgen. Je bezit HBO Bouwkundekennis en bent in staat om studenten aan de hand van projecten bouwkundige vaardigheden aan te leren. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is.
Omdat het onderwijs voortdurend in beweging is, verwachten wij van jou ook een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je draagt bij aan activiteiten van de sector en/of instelling en voert, in voorkomende gevallen, een of meer bijzondere taken uit.
Weet jij als geen ander dit mooie vak op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier over te brengen op de studenten. Kom dan ons team versterken.

Jouw profiel
Je beschikt over de bevoegdheid om als docent te functioneren in het MBO.

Wij verwachten van de kandidaat dat hij/zij:
  • Je hebt je HBO afgerond én beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent Bouwkunde te functioneren in het MBO;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent;
  • Je bent ontwikkelingsgericht, bezit reflecterend vermogen en je hebt een proactieve en ondernemende houding;
  • Je beschikt over de kennis van algemene bouwkunde;
  • Je bent inhoudelijk thuis in de ontwerp- als ook de uitvoeringsrichting;
  • Je hebt ervaring met moeilijke doelgroepen;
  • Kennis in het begeleiden en ondersteunen van studenten met een extra zorgprofiel, bij voorkeur aantoonbaar met een diploma;
  • Je bent – net als wij - positief, prikkelend en nieuwsgierig.

Wat hebben wij jou te bieden?
De docenten van het Techniekcollege laten in hun werk zien dat ze over hedendaags vakmanschap beschikken en een passie hebben om anderen te inspireren. Hiervoor worden ze beloond met een salariëring volgens de cao MBO in schaal LB (indien bevoegd docent voor het MBO).
Ook ruime faciliteiten om je te professionaliseren, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden kan Leeuwenborgh bieden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maartje van der Beek-Könisser, opleidingsmanager, op telefoonnummer 06-46108686 of per mail via mvanderbeek@techniekcollege.nl

Ben je geïnteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Reageer dan vóór 29 oktober 2017. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijleeuwenborgh.nl