Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60152

Vacature: Parttime Medewerker Huishouding voor Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals

VACATURENR lv-60152 (12-10-2017)

Vacature: Parttime Medewerker Huishouding voor Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals

Wij willen ons team versterken met een enthousiaste, gedreven en gepassioneerde:

** MEDEWERKER HUISHOUDING PT (M/V) **


Wie zijn wij?
Vaals; het hoogste punt van Nederland. Waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. In het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het kasteel uit de 15e eeuw en de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Het hotelcomplex heeft 130 hotelkamers en 22 vergaderruimten. Er is een à la Carte restaurant: ‘In de Oude Watermolen’, een Bistro, een buffetrestaurant en idyllisch gelegen terrassen. Ter optimale ontspanning is er een ruim binnenzwembad, fitness center, sauna en biedt Bilderberg Kasteel Vaalsbroek deskundige schoonheidsbehandelingen aan in het Spa & Wellness Centre Vaalsbroek.

De baan
Je werkt in een gerenommeerd hotel waar je samen met collega’s verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van de kamers. Door de status van het hotel dient dit met de grootste zorg te gebeuren. Naast het schoonmaken van de kamers zorg je ook voor de schoonmaak van de publieke ruimtes.

Wie zoeken we?
Iemand die niet bang is om hard te werken en een scherp oog voor detail bezit. Ervaring is een voordeel, gastgericht werken het belangrijkst.

Wat bieden we?
Een heel leuk team om in te werken waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je werkt op basis van een min/max overeenkomst minimaal 4 uur per week, maximale uren in overleg met jou. Naast een marktconform salaris bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk scholen we je continue bij op het gebied van product gebruik.

Geïnteresseerd?
Why settle for less?
Voor informatie en/of sollicitaties kun jij je wenden tot de Afdeling P&O
Tel 043-3089316 , E-mail vaalsbroek.PO@bilderberg.nl

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

E-mail  vaalsbroek.PO@bilderberg.nl
Meer info  www.bilderberg.nl