Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60151

Vacature: Internationale Recruiter voor Flexpoint in Maastricht

VACATURENR lv-60151 (11-10-2017)

Vacature: Internationale Recruiter voor Flexpoint in Maastricht

VACATURE INTERNATIONALE RECRUITER (FT 40 UUR)


FLEXPOINT
Wij zijn een gedreven en ondernemende uitzendorganisatie met een sterke oorsprong in het Zuiden van Nederland. Daarnaast groeien we elk jaar door en werken we toe naar aanwezigheid op de economische knooppunten in Nederland. HR dienstverlening zit in ons bloed, we denken mee met onze inleners, zijn kritisch en zetten vooral graag dat stapje extra. Niet voor niets gaan wij er elke dag voor om de verwachtingen van onze inleners en flexwerkers te overtreffen.

Omdat wij geloven dat je niet alles kunt maar een aantal zaken gewoon heel goed moet doen hebben wij keuzes gemaakt. Zo zijn wij actief binnen drie marktsegmenten: industrie, logistiek en office. Hier zit dan ook onze kennis en ons netwerk, als het gaat om opdrachtgevers en om flexwerkers. Wat wij doen bij Flexpoint, doen we samen, als één organisatie. Je kan binnen dit vak niet zonder je collega’s.

DE BAAN
Als wij zeggen uitzendbranche, dan roep jij “dynamiek”! Je weet als geen ander wat deze branche van jou vraagt: een continue vraag naar de perfecte flexwerker en een markt die vrijwel altijd in beweging is. Geen dag is hetzelfde, en die bij ons zijn wel heel erg leuk! Wij vragen van jou een flexibele instelling. Daar staat tegenover dat wij een baan bieden met enorm veel vrijheid. Onze directeur Erwin heeft als motto: beter achteraf vergiffenis vragen, dan toestemming vooraf”. Met andere woorden stimuleert Flexpoint haar medewerkers en jou als recruiter om creatief te zijn in het vinden van de perfecte flexwerker. Jouw werkzaamheden bestaan concreet uit het searchen van flexwerkers in onze data base, social media en de job boards. Je hebt regelmatig contact met het UWV, maar vooral ook met buitenlandse organisaties, scholen en onze eigen intercedentes en de opdrachtgever. Je spreekt en test potentiele flexwerkers, zowel telefonisch als op locatie. Daarnaast maken wij graag gebruik van jouw kennis en kunde ten aanzien van recruitment.

Als Internationale recruiter bij Flexpoint word je verantwoordelijk voor één grote account in een multilingual omgeving. Hierbij werk je nauw samen met jouw collega Wanda op locatie bij de opdrachtgever. Uiteraard heb je regelmatig contact met jouw collega’s Norman, Petra, Ellis, Guy en Lobke van het team office in Maastricht.

PAST DIT BIJ JOU?
Onze opdrachtgevers en flexwerkers kennen onze werkwijze goed. Deze werkwijze krijgt vooral vorm door 3 kernwaardes die binnen onze organisatie centraal staan. Werken bij Flexpoint wil dus zonder meer zeggen dat jij, net als wij, ondernemend, relatiegericht en authentiek bent! Daarnaast is binnen deze functie het volgende van belang:
  • je in het bezit bent van een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting HRM;
  • je 3 jaar recruitment ervaring hebt, bij voorkeur in een multilingual omgeving;
  • je ruime kennis hebt in het zakelijke gebruik van social media;
  • je een natuurlijke interesse in mensen hebt, dit kost je geen moeite maar gaat je makkelijk af;
  • je nieuwsgierig bent en vragenstellen je 2e natuur is;
  • je een doorzetter bent en niet bang bent om buiten de lijntjes te kleuren;
  • je situaties snel kunt overzien, besluitvaardig bent en je niet af laat leiden door stress;
  • je spreekt en schrijft de Engelse en de Franse taal op een zeer goed zakelijk niveau.

WIJ BIEDEN
Uiteraard een marktconform salarispakket, maar vooral een uitdagende baan met fijne collega’s en enorm veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen!

INTERESSE?
Indien je interesse hebt in het werken bij Flexpoint dan mag je reageren via onze site www.flexpoint.nl of je CV mailen naar Barbara Jeurissen (bjeurissen@flexpoint.nl). Voor vragen kun je haar bereiken op 088-6660718 of 06-15136045

E-mail  bjeurissen@flexpoint.nl
Meer info  www.flexpoint.nl