Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60138

Vacature: Communicatie Adviseur voor Kinderopvang Humanitas in Heerlen

VACATURENR lv-60138 (11-10-2017)

Vacature: Communicatie Adviseur voor Kinderopvang Humanitas in Heerlen

Werken aan een merk in ontwikkeling; het mooiste wat er is

Als senior communicatieadviseur hou je van sterke merken met een eigen verhaal en een unieke positionering. Heb je daarnaast ook nog affiniteit met een zorgzame, dienstverlenende sector, dan is dit de carrièrekans voor jou. Kinderopvang Humanitas combineert hoogwaardig pedagogische dienstverlening binnen een professionele landelijke organisatie met een kleinschalige en persoonlijke benadering op de locaties zelf. Zo bieden we het beste van twee werelden en om dát verhaal nog beter naar voren te brengen, zijn we op zoek naar jou.

Voor jou ziet elke dag bij Kinderopvang Humanitas er totaal anders uit. Het ene moment adviseer je de Raad van Bestuur, het volgende moment sta je de pers te woord. Je schrijft een communicatiestrategie en dan ook nog een stukje voor onze Facebook-pagina.
Je verbindt collega’s en stuurt externe partijen aan die nodig zijn voor de uitrol van je communicatiestrategie. Je moet ervan houden om achter je bureau vandaan te komen, want je bent regelmatig betrokken bij landelijke of regionale projecten.

Afwisselend is een understatement voor deze baan dus we zoeken een allround én senior

COMMUNICATIE ADVISEUR

32 - 36 uur per week

standplaats kantoor Heerlen, maar ook frequent in Vught aanwezig

Kinderopvang Humanitas
In heel Nederland biedt Kinderopvang Humanitas dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied. We zijn een organisatie in transitie, waarbij de pedagogische kwaliteit vertaald wordt in meer lokale kracht.

Je profiel
  • Een HBO / WO op het gebied van communicatie
  • 5 tot 10 jaar ervaring, bij voorkeur in kinderopvang, zorg of een andere relevante omgeving. In elk geval heb je ervaring in een veranderende omgeving en je kunt daarin gericht adviseren.
  • Je bent vanzelfsprekend communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je beweegt je gemakkelijk door de hele organisatie en weet door je enthousiasme te overtuigen
  • Je bent resultaatgericht en heb het doorzettingsvermogen dat daarbij hoort
  • Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische sector. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, het salaris ligt tussen € 3666,= en € 5003,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Reageer meteen
In deze functie ben je altijd met tien dingen tegelijk bezig, dus we hopen dat je snel schakelt. Zo snel dat je terwijl je dit leest al bent begonnen aan je sollicitatiebrief. Mail ‘m vandaag nog samen met je cv naar solliciteren@kinderopvanghumanitas.nl onder vermelding van ‘marcom medewerker’. Je kunt reageren tot uiterlijk 20 oktober 2017.

Eerst meer weten?
Al je vragen over deze functie kun je stellen aan Dorine Bloem van onze afdeling P&O via telefoonnummer 045-5615377. Algemene informatie over onze organisatie vind je op www.kinderopvanghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

E-mail  solliciteren@kinderopvanghumanitas.nl
Meer info  www.kinderopvanghumanitas.nl