Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60137

Vacature: Parttime Docent LB/Onderwijsondersteuner voor ROC Leeuwenborgh in Maastricht

VACATURENR lv-60137 (11-10-2017)

Heb jij het Leeuwenborgh DNA en durf je samen met ons het verschil te maken?

Weten waar je voor staat, vernieuwen maar toch jezelf blijven. Kortom: studenten een solide basis bieden voor het verdere verloop van hun schoolcarrière. Dat verschil kunnen wij alleen maken door samen te werken en daar hebben wij jou voor nodig. Waar maak jij het verschil?

Voor de opleiding Medewerkers Sport en Recreatie (CIOS niveau 2), onderdeel van de sector CUvV (CIOS, Uiterlijke verzorging en Veiligheid & Vakmanschap) van ROC Leeuwenborgh zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en kundige Docent LB (indien bevoegd) / Onderwijsondersteuner (nog niet bevoegd voor MBO) voor 0,2 fte. (Lesdag is vrijdag). Beschikbaar per direct vooralsnog tot 09.02.2018. De standplaats is Sittard.

Jouw functie
Als docent bij de opleiding Medewerker Sport en Recreatie (CIOS niveau 2) verzorg je de lessen Gezondheid en Voeding en de lessen Didactische werkvormen aan deelnemers die een MBO niveau 2 - opleiding volgen. Weet jij als geen ander deze vakken op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal…. Kom dan ons team versterken. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is. De kans bestaat dat je, naast lesgevende taken, één of meer bijzondere taken krijgt, die aansluiten bij de activiteiten van je sector en/of team en jouw competenties.

Jouw profiel
  • Je bent bij voorkeur 2e graads bevoegd docent óf je hebt je HBO afgerond én beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent te functioneren in het MBO;
  • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
  • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent;
  • Je bent ontwikkelingsgericht, flexibel en hebt een proactieve en ondernemende houding;
  • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
  • Je bent - net als wij - positief, prikkelend en nieuwsgierig.

Wat hebben wij jou te bieden?
De docenten van Leeuwenborgh maken het verschil door in hun werk te laten zien dat ze over hedendaagse vakmanschap beschikken en een passie hebben om anderen te inspireren. Hiervoor worden ze beloond met een salariëring volgens de cao MBO in schaal LB (indien bevoegd docent voor het MBO) of indien Onderwijsondersteuner volgens de cao MBO in schaal 8.
Ook ruime faciliteiten om je te professionaliseren, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden kan Leeuwenborgh bieden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marlies Cox, opleidingsmanager, op telefoonnummer 06-15878539 of per mail via m.cox@leeuwenborgh.nl

Ben je geïnteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Reageer dan vóór 24 oktober 2017. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  m.cox@leeuwenborgh.nl
Meer info  www.werkenbijleeuwenborgh.nl