Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60136

Vacature: Allround Bandenmonteur voor Profile Tyrecenter Schouten in Venlo

VACATURENR lv-60136 (11-10-2017)

Vacature: Allround Bandenmonteur voor Profile Tyrecenter Schouten in Venlo

BANDENMONTEUR ALL ROUND (ERVAREN OF SCHOOLVERLATER)

Functieomschrijving:
Bandenmonteur gevraagd, voornamelijk ten behoeve van het beroepsgoederenvervoer.
Heb jij ervaring op technisch gebied of wil je na het afsluiten van de middelbare school door ons opgeleid worden? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Functie-eisen:
Jij bent niet bang om met de handen te werken. Je hebt rijbewijs B en krijgt van ons de mogelijkheid om rijbewijs E te halen. Je bent bereid om op zaterdagochtend te werken en, na een gedegen inwerkperiode, mee te draaien in de servicedienst. Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VACO. Het betreft een 38-urige werkweek.

Profile Tyrecenter Schouten is een zelfstandig bedrijf, aangesloten bij Profile Tyrecenter Nederland, dat als hyperspecialist in banden een breed assortiment aanbiedt, voornamelijk gericht op het beroepsvervoer.

Na tientallen jaren heeft het bedrijf een vaste plek verworven in het gebied rondom Venlo waar we de mensen en de wensen kennen. Optimale service en transparantie naar de klant is onze belangrijkste troef.

Heb je interesse in deze functie?
Mail dan jouw reactie met CV naar Venlo@profile.nl.

Profile Tyrecenter Schouten T.a.v. Esther Pouwels-Herrebout Columbusweg 49 5928 LA Venlo Voor vragen kun je bellen 077-3235310.

(reacties en / of acquisitie van uitzend- c.q. detacheringsbureaus worden niet in behandeling genomen of op prijs gesteld).

E-mail  Venlo@profile.nl
Meer info  www.profile.nl