Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60129

Vacature: Parttime Fysiotherapeut voor PHI in Parkstad

VACATURENR lv-60129 (11-10-2017)

Vacature: Parttime Fysiotherapeut voor PHI in Parkstad

Wegens de snelle groei van PHI zijn wij voor de locatie in Parkstad per direct op zoek naar een:

FYSIOTHERAPEUT

27 uur per week

Premium Healthcare Interventions (PHI)
PHI is een nieuw, succesvol initiatief in de specialistische 2e lijns GGZ met vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. PHI verleent met passie en grote betrokkenheid - op het gebied van psychische hulp - optimale en specialistische zorg aan haar cliënten. Wij richten ons op de behandeling van cliënten met ernstige stemmingsstoornissen, depressies, angststoornissen en somatoforme stoornissen. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat een mens in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien.

In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest en lichaam, vormgegeven in een gecombineerd, multidisciplinair geprotocolleerd behandeltraject. Deze PHI Methode is nieuw in Nederland en onderscheidt zich door deze intensieve, individuele en interdisciplinaire aanpak, waar mentale en lichamelijke zorg hand in hand gaan. Door het individuele behandelprogramma van gedrags-wetenschappelijke aard met ondersteuning van gespecialiseerde apparatuur wordt gewerkt aan de verbetering van de klachten en het aanpassen van de levensstijl van de cliënten. Dit vormt de basis voor de beste behandeling om samen met de cliënt intensief en duurzaam aan de slag te gaan.

De behandelingen van PHI zijn programmatisch, waardoor voor iedere cliënt een op maat gemaakt behandelplan wordt gemaakt. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, op een wijze die onderscheidend en effectiever is dan het aanbod zoals dat door de traditionele aanbieders wordt verzorgd. Onze behandelresultaten zijn dan ook uitstekend.

Functiebeschrijving
Je voert als Fysiotherapeut intake gesprekken met onze cliënten en voert behandelingen uit in een interdisciplinaire setting onder leiding van de hoofdbehandelaar. In de behandelingen vormen de Psycholoog CGT (Cognitief gedragsmatige therapie), Psycholoog PS (Psychosomatiek) en Fysiotherapeut het behandelteam. Je neemt deel aan het interdisciplinaire overleg waar de cliënten worden besproken. Je biedt werkbegeleiding aan collega’s. Je participeert actief in het te voeren inhoudelijke beleid.

Functie eisen
Je bent een ervaren Fysiotherapeut (BIG geregistreerd)/manueel therapeut. Je hebt ervaring met het werken in een interdisciplinair team en hebt ervaring met innovatie, pionieren, kleinschaligheid en klantgerichtheid. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk als het gaat om de omgang met cliënten, collegae en externe (para-)medische partners. Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden.

Wat bieden we je
Wij bieden een uitdagende functie in een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om onze interdisciplinaire top poliklinische zorg uit te breiden. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving. Salariëring is marktconform – afhankelijk van opleiding en ervaring- en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Contact informatie
Een uitgebreide motivatiebrief en CV kan uitsluitend via e-mail gestuurd worden naar sollicitatie@yunify.nl. Een assessment kan deel uitmaken van onze selectieprocedure. Daarnaast is een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

E-mail  sollicitatie@yunify.nl
Meer info  www.phi-med.nl