Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60126

Vacature: Junior Proces Technoloog voor Neways Electronics in Echt

VACATURENR lv-60126 (10-10-2017)

Vacature: Junior Proces Technoloog voor Neways Electronics in Echt

JUNIOR PROCES TECHNOLOOG

Heb jij een recent afgeronde wo opleiding óf een hbo opleiding met de juiste achtergrond, in de richting van toegepaste/technische natuurkunde of materiaalkunde en wil je je graag ontwikkelen op het gebied van micro elektronica-packaging? Dan willen we je graag in ons team zodat je je met behulp van een opleidingstraject en intensieve begeleiding kan ontwikkelen tot een volwaardig proces technoloog. Uiteindelijk zul je samen met je team hét fundament binnen onze productie organisatie gaan vormen op het gebied van micro-elektronica packaging. Jij een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng en groei én waarbij je bezig bent met de nieuwste en meest geavanceerde technieken, wij een goed renderende productieomgeving die aansluit bij de wensen van onze klanten.

Waar kom je te werken als Junior Proces Technoloog?
Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met zestien werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China en een verkoop- en servicekantoor in Singapore. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2800 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Micro Electronics, gevestigd aan de Voltaweg in Echt, bestaat uit ongeveer 65 medewerkers. Elke dag wordt gemotiveerd gewerkt aan de ontwikkeling, productie, assemblage en het testen van high-tech hybride micro-elektronica die aan mondiaal opererende Original Equipment Manufacturers worden geleverd. Neways Micro Electronics heeft eveneens een vestiging in China, waarmee intensief wordt samengewerkt.

Wat ga je doen als Junior Proces Technoloog?
Als Junior Procestechnoloog volg je een intensief opleidingstraject en word je begeleid door een senior procestechnoloog die zorgt dat je alle fijne kneepjes van het vak leert kennen. Je gaat je ontwikkelen tot proceseigenaar van alle productieprocessen omtrent de assemblage technieken tbv onze micro elektronica packaging activiteiten. Dat betekent dat jij zorgt voor het fundament in onze productieorganisatie over de te gebruiken materialen, technieken, middelen en de juiste processtappen. Tijdens het opleidingstraject zul je je in eerste instantie gaan richten op het analyseren en in kaart brengen van de huidige (productie)processen. Met name de achterliggende vraag is interessant, waarom? Je uitdaging is om te kijken waar we product- en productietechnisch kunnen verbeteren en optimaliseren. Op termijn weet je ook een doorvertaling te maken naar de toekomst en zorg je dat de meest geavanceerde en technologische ontwikkelingen op het gebied van micro elektronica-packaging doorgevoerd worden zodat we nieuwe producten kunnen maken die maximaal aansluiten bij de wensen van onze klanten. Uiteindelijk zul je gaan samenwerken met de andere twee procestechnologen waarbij je allemaal verantwoordelijk bent voor een ander gedeelte van het productieproces, om zo de productie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Tot je taken behoren verder:
 • analyseren van de huidige productieprocessen door actief op de productie mee te kijken en waar nodig mee te werken;
 • ontwikkelen van nieuwe productieprocessen;
 • het introduceren, doorvoeren en opleiden van operators bij nieuwe productieprocessen;
 • evalueren van nieuwe productieprocessen;
 • het testen van materialen en (nieuwe) packaging technieken;
 • onderzoeken van afwijkende productietrends en zoeken naar optimalisatie;
 • deelname aan het NPI (New Product Introduction) team waarbij je jouw kennis over verbindingen en materialen inzet. - technische projectleiding bij - zeer complexe NPI’s;
 • bijwonen van conferenties en symposius;
 • opbouwen van een kennisnetwerk in de chip-on-board industrie

We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent leergierig en staat te popelen om na het afronden van je studie praktijk ervaring op te gaan doen. Dat je je hierbij het liefst wil verdiepen in alles wat met micro elektronica-packaging te maken heeft spreekt voor zich. Je hebt doorzettingsvermogen en bent zowel analytisch als pragmatisch ingesteld. Uiteraard ben je creatief en ben je een teamspeler die graag samen met zijn collega’s aan de slag gaat om tot de beste innovaties te komen. Je bent betrokken bij je werk en de organisatie en kunt goed schakelen op diverse niveaus. Verder ben je nieuwsgierig en proactief ingesteld en schroom je niet om werk naar je toe te trekken en verbetervoorstellen te doen. Tot slot beschik je over de drive om je te ontwikkelen tot een zelfstandig procestechnoloog die op basis van feiten mensen weet te overtuigen van nieuwe productiemethodieken of ander materiaal gebruik.

Verder beschik je over:
 • Een recent afgeronde opleiding, in een van deze richtingen: Materials Science (Materiaalkunde), Applied Physics (Toegepaste Natuurkunde)Technische Natuurkunde, Applied Science, Metalurgie;
 • Goede communicatieve en rapportage vaardigheden in het Nederlands (geen must) en het Engels.

Wat bieden wij je als Junior Proces Technoloog?
Allereerst een zeer gedreven, collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je bent in staat om het verschil te maken en zelf sturing te geven aan je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Naast een jaarcontract bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

marktconform salaris
27 vakantiedagen
13 adv-dagen
8% vakantiegeld

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Ángela Castaño Estévez, recruiter, via 06-28079800. Angela legt je graag uit wat de functie Junior Proces Technoloog inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website: onze website

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijneways.nl