Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60112

Vacature: Microsoft Developer voor Sif Netherlands in Roermond

VACATURENR lv-60112 (09-10-2017)

Vacature:  Microsoft Developer voor Sif Netherlands in Roermond

Sif Netherlands bv is een beursgenoteerde onderneming, gespecialiseerd in de productie van dikwandige buizen voor offshore toepassingen. Marktleider in twee productmarktcombinaties: piles voor de jacketbouw en fundaties voor offshore windmolens. Op twee locaties is Sif actief: Roermond en Maasvlakte 2. Dagelijks werken ruim 600 mensen met aan de hoogst mogelijke kwaliteits- en leverbetrouwbaarheidseisen. Vanwege de groei en ambitie zal de ICT verder moeten worden ontwikkeld, waardoor er in Roermond een vacature is voor:

MICROSOFT DEVELOPER

De functie:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de functionele eisen en wensen in praktische technische oplossingen. De organisatie is je interne klant, waarvoor je dient als adviseur en sparringpartner.
Je ontwikkelt en onderhoudt de Dynamics AX (20212 R3) omgeving en de maatwerk applicaties passend binnen de ICT infrastructuur. Verder houd je ook de technische documentatie op orde en ondersteun je de functionele applicatiebeheerders en eindgebruikers.
In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; je rapporteert aan de ICT Manager.

Wij zoeken:
een proactieve en creatieve IT professional met een afgeronde HBO opleiding; je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in complexe .NET ontwikkelingen en kennis en ervaring in C#, WPF, HTML(5), WCF/Web Services, SQL (PL/SQL), IIS en Visual Studio.
Een groot pre is ervaring in X++ (Microsoft Dynamics).
Verder ben je communicatief goed in staat om met eindgebruikers een ontwikkelproject van ontwerp tot oplevering te begeleiden.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel, dan willen we jou graag leren kennen. Stuur een motivatie en cv naar hr@sif-group.com. Tevens verwijzen wij graag naar onze site www.werkenbijsif.com/nl/ en
www.sif-group.com

E-mail  hr@sif-group.com
Meer info  www.sif-group.com