Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60111

Vacature: Bewegingsagoog voor Fysiovision in Geleen

VACATURENR lv-60111 (09-10-2017)

Vacature: Bewegingsagoog voor Fysiovision in Geleen


VACATURE BEWEGINGSAGOOG (M/V)


Fysiovision heeft veel te bieden op het gebied van orthopedie, revalidatie, manuele therapie, oncologie, centrale neurologie en geriatrie.
Fysiovision is innoverend; maar tegelijkertijd praktisch gericht. Op het gebied van geriatrie en ouderenzorg hebben wij de laatste jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt en hieruit zijn waardevolle samenwerkingsverbanden ontstaan. Wij zijn actief op het gebied van beweegzorg in verzorgings- en verpleeghuizen maar ook gewoon bij de mensen thuis en op de praktijklocaties.

De functie:
Bij Fysiovision beschikken wij over een multidisciplinair geriatrieteam welke de ouderenzorg binnen onze praktijk invulling geeft.
Ter aanvulling en ondersteuning van dit team zoeken wij een gemotiveerde, ondernemende en enthousiaste bewegingsagoog met affiniteit voor ouderen en complexere ziektebeelden zoals Dementie, Parkinson en CVA.
Bezit jij de expertise op dit gebied, is het hierna beschreven profiel op je lijf geschreven en wil jij invulling geven aan beweegzorg voor ouderen? Reageer dan snel!

Profiel:
  • Je hebt je studie tot bewegingsagoog afgerond (MBO/HBO) en bent in het bezit van een geldig diploma.
  • Je bent creatief, innovatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen.
  • Je bent graag praktisch en uitvoerend bezig maar denkt ook na over veranderingen en verbeteringen binnen je vakgebied.
  • Je bent een echte motivator met energie en humor als belangrijke tools.
  • Sociaal en klantgericht handelen staan bij jou hoog in het vaandel en communicatief ben je zeer vaardig. Complexere beweegzorg bij ouderen zie je als een uitdaging en je ziet hier als bewegingsagoog een belangrijke taak voor jezelf weggelegd.
  • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen, hebt leidinggevende kwaliteiten maar kan ook goed in teamverband werken.
  • Je bezit de vaardigheden en kwaliteiten om pro actief potentiele klanten, partners en verwijzers te enthousiasmeren over onze producten en diensten.

Wij bieden:
Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van ouderen en sport. Bij aanvang een 10 urige werkweek met uitbreidingsmogelijkheden naar 36u met marktconform salaris. Een werkomgeving met voldoende uitdagingen, innoverende projecten en mogelijkheden om je eigen ideeėn in de praktijk te brengen.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Nathalie Vandewerken (Manager Geriatrie, Oedeem en Oncologie) via nathalie@fysiovision.nl of tel. 06 11 75 90 67

De sollicitatie kun je vóór 1 november 2017 mailen naar:

E-mail  nathalie@fysiovision.nl
Meer info  www.iicgroup.nl