Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60106

Vacature: Parttime Medewerker Intensieve Zorg voor Daelzicht in Noord-Limburg

VACATURENR lv-60106 (09-10-2017)

Vacature: Parttime Medewerker Intensieve Zorg voor Daelzicht in Noord-Limburg

MEDEWERKER INTENSIEVE ZORG KONINGSLUST (18-24 UUR) / V10.03

Daelzicht regio Noord Limburg Koningserf 8 in Koningslust


Op locatie Koningserf 8 in Koningslust (terrein Savelberg) wonen 7 cliënten, die intensieve zorg behoeven. De zorgvragen zijn zeer divers qua hulpvraag gecombineerd met gedragsproblematiek, waarbij te denken is aan (een combinatie van) autisme en psychische gedragsproblematiek. De cliënten zijn ernstig tot matig verstandelijk beperkt.

Functieomschrijving
De medewerker crisisopvang / intensieve zorg geeft mee uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuning plan van de cliënten zijn omschreven. Er dient consequent uitvoering te worden gegeven aan de begeleidingsplannen. Daarnaast ben je als medewerker mede verantwoordelijk voor het bieden van een duidelijke structuur, die op elke cliënt afzonderlijk is toegespitst. Professionele betrokkenheid en zelfstandig durven handelen zijn hiervoor onmisbare eigenschappen. Vanwege de diversiteit in hulpvragen verwachten wij dat de je je herkent in de kerncompetenties ondernemerschap, professionaliteit en flexibiliteit.

Uitdaging op deze afdeling is het constant zoeken naar een juiste balans tussen het ondersteunen en overnemen van de regie. Bij de werkzaamheden behoren ook de lichamelijke verzorging en ondersteuning van de cliënten.

Het is belangrijk dat je bereid bent om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten), en ervoor open staat om indien nodig werkzaamheden te verrichten binnen andere groepen.

Wij vragen
Je hebt een afgeronde, relevante beroepsopleiding richting Zorg en Welzijn (minimaal op MBO-niveau 3). Werkervaring met deze uitdagende doelgroep is vereist. Heel belangrijk en tevens een voorwaarde is dat je mentaal en fysiek sterk genoeg bent om te kunnen omgaan met deze doelgroep.

Dienstverband
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 18 tot 24 uur gemiddeld per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.

Werktijden
Volgens dienstrooster

Salaris
Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40 (max. € 2.701 - bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Naast de eindejaarsuitkering, deelname aan fietsplan en IZZ ziektekostenverzekering bieden wij ook de mogelijkheid om keuzes te maken volgens ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende informatie
Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Tevens is Daelzicht gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal daarom een referentiecheck worden uitgevoerd.

Informatie
Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 10.03 uitsluitend per email, voor 24 oktober naar Daelzicht, sollicitatie@daelzicht.nl.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Sandra Buis ,Teamleider 06-15857903

Solliciteren
Organisatie Daelzicht
E-mail sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer V 10.03
Overig Gesprekken staan gepland op 25 en 26 oktober.
Contactpersoon naam Yvonne van Bezel
Contactpersoon functie Recruiter
Plaatsingsdatum 09/10/2017
Sluitingsdatum 23/10/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl