Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60105

Vacature: Parttime Medewerker Begeleiding voor Daelzicht in Regio Noord Limburg

VACATURENR lv-60105 (09-10-2017)

Vacature: Parttime Medewerker Begeleiding voor Daelzicht in Regio Noord Limburg

MEDEWERKER BEGELEIDING OPROEP/WEEKEND BELFELD / V10.02

Daelzicht regio Noord Limburg

Industriestraat in Belfeld


Voor de locatie Industriestraat te Belfeld zijn wij vanaf 1 november 2017 op zoek naar een Medewerker Begeleiding Weekend/Oproep. Op locatie Industriestraat wonen 12 cliënten. Deze locatie bestaat uit een blok van twee gekoppelde woningen waar per woning 6 cliënten wonen. De cliënten bezoeken allemaal dagbesteding. Het niveau van de cliënten is overwegend matig verstandelijk beperkt. Er wonen o.a. mensen met syndroom van down en mensen met autisme, in de leeftijd van 18 tot 48 jaar.

Het betreft een positieve werkomgeving met een fijn team waar flexibiliteit en rekening houden met elkaar voorop staan. Een prettige plek om te werken dus!

Functieomschrijving
De medewerker begeleiding geeft mede uitvoering aan de hulpvragen die beschreven staan in het ondersteuningsplan. De cliënt staat centraal, op zijn /haar zorgvraag worden doelen en interventies afgestemd. Competenties die je als medewerker nodig hebt om te kunnen werken met cliënten met diverse zorgvragen zijn: professionaliteit, stressbestendigheid, ondernemerschap en flexibiliteit. Je bent in staat om zelfstandig te werken en durft besluiten te nemen.

De meeste cliënten op de Industriestraat zijn jong volwassen waarbij nog zaken aangeleerd kunnen worden. Er is één cliënt waarbij meer lichamelijke zorg nodig is, bij de andere cliënten ligt het accent op begeleiding algemeen. Ook tijdens de verzorging is begeleiding geboden bij de meeste cliënten (ondersteuning/controle).

Wij vragen
  • Een afgeronde, relevante beroepsopleiding in Zorg en Welzijn (minimaal op MBO-niveau 3).
  • Je bent minimaal 8 uur per week inzetbaar
  • Je staat open voor diensten op oproepbasis
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met onze doelgroep

Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding ‘zorgen dát in plaats van zorgen voor ’. Je bent bekend met methodisch werken en stimuleert de cliënt tot zelfontplooiing of behoud en uitbreiding van vaardigheden. Daarnaast ben je als medewerker in staat om een objectieve adequate begeleidingsstijl toe te passen.

Dienstverband
Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 8 uur per week, vooralsnog voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit tijdelijke dienstverband omgezet worden in een vast dienstverband.

Werktijden
Volgens dienstrooster, oproepdiensten in afstemming.

Salaris
Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 35 (max. €- 2574,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Naast de eindejaarsuitkering, deelname aan fietsplan en IZZ ziektekostenverzekering bieden wij ook de mogelijkheid om keuzes te maken volgens ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende informatie
Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 10.02 uiterlijk 22 oktober naar Daelzicht, via het e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl.  

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Peter Goldsmits, teamleider, telefoonnummer 06-22896579.

Solliciteren
Organisatie: Daelzicht
E-mail: sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer: V10.02

Overig
Gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 24 oktober tussen 15:30 en 18:00 uur.

Contactpersoon naam: Yvonne van Bezel
Contactpersoon functie: Recruiter

Plaatsingsdatum: 09/10/2017
Sluitingsdatum: 23/10/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl