Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60103

Vacature: Manschap Brandweer voor MAA in Maastricht Airport

VACATURENR lv-60103 (09-10-2017)

Vacature: Manschap Brandweer voor MAA in Maastricht Airport

De luchthaven Maastricht Aachen Airport (MAA) is gesitueerd op een uitstekende geografische locatie. De cliëntbase van MAA bestaat uit luchtvaartmaatschappijen, expediteurs, luchtvaartonderhoudsbedrijven en bedrijven actief in de transport en (luchtvaart) logistiek. MAA biedt deze partijen luchthavencapaciteit, afhandelingdiensten en alle noodzakelijke faciliteiten om internationale luchthaven gebonden (logistieke) activiteiten uit te oefenen. MAA is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

MANSCHAP BRANDWEER (M/V)

Inhoud van de functie:
 • In geval van calamiteiten uitrukken met een brandweerploeg ter bestrijding van brand of een milieu-incident, het verlenen van hulp en/of het redden van personen, daaronder begrepen het uitvoeren van verkenningswerkzaamheden en het verlenen van nazorg;
 • Het op het vereiste niveau hebben en houden van parate brandweerkennis en conditionele gesteldheid door regelmatige deelname aan oefeningen en trainingen en door te sporten;
 • Het verrichten van diverse neventaken ter ondersteuning van Handling en/of Aerodrome (e.e.a. is afhankelijk van aanwezige kennis/ervaring). Denk hierbij onder andere aan afhandelingwerkzaamheden, ondersteunende werkzaamheden voor Infrastructure en Havendienst.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over:
 • Een rijksdiploma brandwacht 1e klas ofwel Manschap A brandweer;
 • Het rijkscertificaat manschap vliegtuigbrandbestrijding;
 • Een rijbewijs C en brandweerchauffeur;
 • Een technische achtergrond.

Wat verwachten wij verder van jou:
 • De bereidheid tot het volgen van in- en externe opleidingen;
 • Geen bezwaar tegen het verrichten van werkzaamheden in 2-ploegendienst;
 • Dat je mentaal sterk bent (stressbestendig, doorzettingsvermogen);
 • Een grote mate van zelfstandigheid;
 • Een handelingsgerichte instelling (een doener) en de beschikking over een goede ruimtelijke oriëntatie;
 • Dat je sociaal en communicatief vaardig bent en zeer flexibel bent wat betreft werktijden en werkzaamheden.

Maastricht Aachen Airport biedt:
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, die op termijn bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking, MAA heeft een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een prima pensioen (ABP), tegemoetkoming in de kosten voor het sporten en een collectieve ziektekostenverzekering.

Sollicitatie:
Voldoe je aan bovengenoemde functie-eisen en ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden op Maastricht Aachen Airport? Dan ontvangen wij graag vóór 23 oktober 2017 jouw motivatiebrief met CV. Je kunt die per mail sturen naar mevrouw G. van Helvoort, HR Medewerker Maastricht Aachen Airport BV (g.vanhelvoort@maa.nl). Voor meer informatie over bovengenoemde vacature kun je contact opnemen met John Rikers, Brandweercommandant (via het mobiele nummer: 06-50904063).

Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  g.vanhelvoort@maa.nl
Meer info  www.maa.nl