Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60087

Vacature: Parttime Zorgondersteuner voor Sevagram in Heerlen

VACATURENR lv-60087 (06-10-2017)

Vacature: Parttime Zorgondersteuner voor Sevagram in Heerlen

ZORGONDERSTEUNER

Heb jij het ♥ op de juiste plek en wil je graag het verschil maken voor onze ouderen? Bij Sevagram kun je aan de slag als zorgondersteuner.

Bij Sevagram wonen ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door bijvoorbeeld dementie.

Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Je grootste uitdaging en motivatie is dat je cliënten een fijne dag wilt geven, waarbij jouw rol is dat je iedereen persoonlijke aandacht geeft, zorgt voor een gezellige en schone woonomgeving en het ontbijt, de lunch of het diner tot hoogtepunten van de dag maakt. Afwisselend en dankbaar werk dus. De collega’s zitten met smart op jouw hulp te wachten en onze cliënten op jouw gezelligheid!

Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe, middels een intensief introductieprogramma van 2 weken bereiden we je voor op jouw werk als zorgondersteuner en ook daarna zijn er nog voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Wil je eerst iets meer weten over het werken in de ouderenzorg, kom dan naar Heerlen voor de Sevagram carrousel op 26 oktober van 15.00 tot 17.00 uur en/ of van 18.00 tot 20.00 uur , meld je aan voor de middag of de avond via vacatures@sevagram.nl.

Herken jij jezelf in de volgende punten?
  • Beschikbaar tussen de 12 en 20 uur per week
  • Enthousiast en gezellig met oprechte aandacht voor de cliënten!
  • Je kunt een huishouden runnen of bent bereid dat te leren
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je bent gastvrij en klantgericht
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Je werkt graag samen met anderen
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
  • Je staat te trappelen om meer te leren over bijvoorbeeld het omgaan met mensen met dementie, schoonmaaktechnieken en hygiëne.

Dan bieden wij jou graag een baan met veel voldoening aan het einde van de dag, dankbare collega’s en cliënten, een salaris conform cao VVT, FWG 15 (max. € 2.049,21 bruto per maand bij 36 uur per week) en natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?
Heb jij interesse in deze functie, reageer dan nu via deze link op de website met je CV en motivatiebrief.

Solliciteren
E-mail  vacatures@sevagram.nl
Meer info  www.sevagram.nl